Glupo pitanje o bootanju sa persistant USB thumb drive-a

Hocu cisto radi razonode da napravim persistant bootable USB thumb drive sa Backtrack 4 distrom.

Eh sad me interesuje da li je moguce to nastimati da recimo pamti stvari poput update-a i novo instaliranih programa i sacuvanih dokumenata a sa druge strane da nepamti stvari poput hardware configuracije tako da mogu razlicite masine bootati sa istog USBa?

pozdrav

Ja sam dosad pofino eksperimentirao sa persistent bootable USB stickom ali od Ubuntu,… uglavnom updateovi se pamte,… i programi,… favorites i slicno,…

e sad sto se tice hardver prepoznavanja,… makar konfiguracije za trenutno podesen HW se zapamte,… ali ako npr radis sa kompom koji koristi ATI graficku,… i imas na sticku podeseno sve za tu graficku,… slijedecom prilikom kad bootas stick na PCu sa nvidia grafickom, i dalje ce ti stick furati, ali ce ti (ako si zakacen na net) predloziti da instaliras restricted drivers za nvidiu,…

to je makar kod Ubuntu (persistent) tako,…

uglavnom,… ako planiras raditi updateove, a stick ti je samo 4GB,… malo pripazi da ti ne zafali memorije pri update/instalaciji novog SW,…

nadam se da sam ti mogao kolko tolko pomoci :wink:

pozdrav od
Bosancero

Probaj unetbootin http://unetbootin.sourceforge.net/
Backtrack je na spisku podržanih distribucija.