Gnome 3.8

Gdje ga mogu nabavit, Mint 14 nadia, gnome i gnome-extras imaju pakete samo za 3.7.x verziju koliko vidim, ima li neki unstable repo ? Kompajliranje iz sourcea mi nece odgovarat, slab hardware a i pravo da vam kazem neda mi se :smiley: Mocno izgleda pa malo da provozam

http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=222&p=705299

Hvala, aj da ne propadne tema, GNOME 3.8 opinions, meni izgleda zakon, pogotovo folderi u app launcheru i notifikacije na dnu, nerviralo me sto prije nije bila opcija clear notifications, ovdje ima…

Jbg, ja ne znam, koristim KDE. Nekako gnome nisam volio od pocetka iako je bio stabilniji od KDE-a. Pogotovo verzija 2.x. Ali sad je i KDE zaista dobar. Neuporedivo na period kad se tek pojavio KDE 4.

isti sam ti :smiley: od GNOME mi se kosa dize na glavi :smiley:

Haha, u mene je obrnuto, KDE nemogu ocima vidit nekako mi je cijel koncept bljak, nisam ni veliki fan GNOME 3.8, jednostavno je uzasan kada dodje na multitasking, 2-3 Terminal prozora, eclipse, i chrome i postane neupotrebljiv, prozori se toliko smanje da ne znas sta je sta, iako sada ovaj workspace scroll mi se svidja to bi mi trebalo olaksati zivot… KDE me previse podsjeca na windows ciji izgled mrzim iz dna duse, jedini DE koji mi je prirasto srcu je GNOME 2.x ili MATE koji sad koristim… Unity sam se bio navikao jedno vrijeme ali nije to to, cinnamon mi je ono :slight_smile: ali sporo su mi se prozori otvarali na njemu, kada kliknes menu trebalo mu je dobrih sekundu, dvije da ga otvori sto me jednostavno nerviralo, iako to sam rijesio na archu tako sto sam poceo koristiti compiz…

Meni gnome isti OSX :slight_smile:

Meni se OSX look svidja, cak sam pokusao instalirati OSX par puta na laptop, i uspio nabaciti OS, ali vecina hardware-a nije bila podrzana tako da sam se vratio na fini GNU/Linux…