Eto, odlučio sam da se više ne javljam na ovaj forum… hvala svima i halalite (ako je ko šta zamjerio). Razlozi…
pozdrav / selam
Eto, odlučio sam da se više ne javljam na ovaj forum… hvala svima i halalite (ako je ko šta zamjerio). Razlozi…
pozdrav / selam
[quote=aldin]Eto, odlučio sam da se više ne javljam na ovaj forum… hvala svima i halalite (ako je ko šta zamjerio). Razlozi…
pozdrav / selam[/quote]
Razlozi…!!!
Nadam se da imas dobro opravdanje, potpisano od roditelja, inace ces platiti .
Sta god da je razlog forumu ce nedostajati tvoja pedagoska pojasnjenja “how to” kad zapne. Nadam se da ce te abstinencija uskoro nama vratiti .
aldine, ako ces vec pisat ovakve postove, barem se ugledaj na velikane poput crazy_ma: http://forum.linux.org.ba/viewtopic.php?id=2430
Da tebe nije sta puklo ?
[quote=aldin]Eto, odlučio sam da se više ne javljam na ovaj forum… hvala svima i halalite (ako je ko šta zamjerio). Razlozi…
pozdrav / selam[/quote]
Halal ti bilo Aldine, iako ti nikada nista nisam zamjerio.
pozdrav aldin-e ! javi se ponekad za bajram ili nesto tako !
Naravno, sa Mirzom se to poslije izgladilo. Bili smo banovali Abs-a, ima zanimljiv stil, lol (mahanje)
Da, ali koliko se sjecam, od toga je proizaslo nesto korisno - pravilnik foruma i naravno iskustvo
Mada jos uvijek stojim iza onoga (kao i za thread sa UME) waste of space.
OK, sad kontam o cemu se radi.
@aldin: “glasati nogama” nista nerjesava! Tako se nesreduju stvari u zivotu.
Uopsteno govereci primjecujem da je prag jako nizak kod mnogih clanova foruma. Mora se prihvatiti da drugi mogu imati drugacije misljenje od nas samih i pozeljno je slusati sta drugi ima da kaze - to je poenta diskusija, ili?
Prvenstveni problem nije ton razgovora vec to sto mnogi gurnu prste u usi i ponavljaju jedno te isto i nepokusavajuci da razumiju ugao gledanja njihovih sagovornika. Eh, to je drugovi veci prostakluk (i daleko opasniji) nego ako se nekome omakne psovka.
Pitam se kako cete jednog dana, kada budete u radnom odnosu, postupati kada sve neide po vasoj volji - a sigurno nece? Popakovati svoje stvari i otici kuci?
Imajmo malo distace prema sebi samima, a i prema ostalima.
Naravno, sa Mirzom se to poslije izgladilo. Bili smo banovali Abs-a, ima zanimljiv stil, lol (mahanje)[/quote]
Ja ja ban. Vi mene mrzite! Hateri jedni, al neka
Vidite kako je lugtz udruzen, kako su ljudi se zauzeli za mene, kad bi bio citav lugbih tako udruzen, i kad bi tako stojali jedan za drugog neznam gdje bi kraj bio.
DadoV, jako dobro receno!
Ja ja ban. Vi mene mrzite! Hateri jedni, al neka
Ja ba. A razlozi radi kojih Aldin odlazi su sledeci. Microsoft ga je ipak preuzeo, dobio je djabe Vistu od faxa, Kubuntu je ionako windows wannabe (pogledaj zadnji njegov post u sekciji desktop screenshot). Na linuxu … km … ubuntu/kubuntu je uvijek bio radi tog compiz-a beryl-a, nije vidio sta je linux ustvari.
Imo je uvijek 5distro instaliranih i fura ih. Sad nazovite me haterom, al to je moje razmisljanje ako kazes razlozi, a nit planiram razbijat glavu nit me boli taki.
@adioe3, respeK Bas se ja i mirza sudarismo na poznatom Tuzlanskom okupljalistu “narkomana i alkoholicara” i pricali smo bas o one linku i podsjecali se. Ja sam onaj citav topic procito jos jednom, te smo to jos sinoc furali na telefonu Fakat vrijedi isprintat i drzat negdje
Hehehe, mogo bi se sticky napravit Pozdravi mi Mirzu, valjda se vidimo sljedeci weekend.
Ne ne, cekamo eto jos zenica da odgovori, a nije 24og, vec smo stavili 7og radi mahera i to