Google

Zanima me da li je neko iz BiH imao iskustva sa Google recruiter-ima i generalno ponudama od Google-a i dokle je dogurao?

Any1 ?

I ja sam se raspitivao za tu informaciju, posto imaju pozicije za koje ispunjavam haman sve uslove u Irskoj i Svicarskoj.

Proces je prijave + cv kod njih putem site-a, nakon toga, ako prodjes u uzi krug obavlja se intervju putem telefona, najcesce u nekoliko koraka, po ~30 min. (osim ako FAIL-as na prvom :smiley: ) Ako se prodje taj dio, onda pakujes kUfere :slight_smile:

http://www.google.com/intl/en/jobs/locations/

Manje-vise znam kako to funkcionise, zanima me da li je neko kontatiran?
Kako Djuro kaze “Na moje opste zaprepastenje”, ja sam kontaktiran nicim izazvan :slight_smile:
Sumnjam da cu proci i prvi krug, ali je interesantno :smiley: :smiley:

Jel’ se to prijavljujes za irsku ? :slight_smile:

Ako bude bilo kakve sanse, u sto sumnjam, volio bi u Cirih ili Hamburg.
Pusti snovi :smiley: :smiley:

Hajd’ javi tok radnje, zivo me interesuje :slight_smile:

[quote=trip0d]Ako bude bilo kakve sanse, u sto sumnjam, volio bi u Cirih ili Hamburg.
Pusti snovi :smiley: :D[/quote]
sa srecom bro

Zavrsen prvi dio, sumnjam da cu dospjet na drugi, al et :slight_smile: Interesantno je bilo, onako opusteno, iako sam bio mokar k’o cep :))

zvali te ?

Da, sinoc. Jedno 15-20 minuta razgovora.

Pa sta su te uspitali sve? :smiley:

Ne mogu o tome u detalje, jos uvijek traje proces, ali generalno neka pitanja o poslu koji trenutno obavljam i ocjenjivanje samog sebe po njihovoj skali. Tehnicka pitanja itd. Opis posla koji nude (site reliability engineer) i sta se ocekuje, odabir lokacije za rad…trebace mi dan dva da se sjetim svih pitanja :slight_smile:

gdje izlazi, s kim se druzi, sta pije, koji mis a koju tastaturu koristi, smetal’ mu munevera ako hoda oko njega dok cisti, jel’ kemo dobio od male…
:slight_smile:

gdje izlazi, s kim se druzi, sta pije, koji mis a koju tastaturu koristi, smetal’ mu munevera ako hoda oko njega dok cisti, jel’ kemo dobio od male…
:)[/quote]
Afane!

Voli li duge setnje po plazi, koji mu je najdrazi bend, ko mu je bila prva ljubav, jel preferira prozore il zastor … :smiley:

any update on this ? :slight_smile:

nope

better luck next time bro :wink: