Gta san andreas emulator cedega

problem je sto mi se linux u zadnje vrijeme dosta svida i nebi se vraco na xp, ali ima vremena kada ocu poigrati nesto evo recimo sada na linuxu recimo problem sa ovom igrom GTA San andreas ,covjek mi mjenja boje mislim sve je u jednoj boji nekada plav nekada siv nekada braon zavisi od vremena na igrici dali ej vece podne jutro sunce kisa ili sta ja znam vec dali je u pitanju driver ili…kak to mogu popraviti ???
PS:Covjek mi je u safe house ili na onim pauzama u normalnoj boji :slight_smile:

Ja cu si uzeti za pravo pa cu ti odgovoriti onako “off” . Zamisli da kupis novog benzinca,pocnes da ga sipas dizelom i onda pitas “sto je ovako,kad bi trebalo ovako” .Drugim rijecima… svaka cast svim emulatorima,ovim i onim ali GTA San Andreas nije Linux nativna igra,trecim rijecima ukoliko nije bas neki bug, budi sretan sto ikako radi.Cetvrtim rijecima,ako ti je do igranje drzi se dual boot-a (znam da ce me sad mozda neki napasti,ali ovo je trenutno najbolje rjesenje sa gejmere :slight_smile: )

Cisto sumljam u to da GTA San Andreas nemoze na linux jer kada moutam CD pita koju igru koristim ako spada u ove malo novije…
I nasao sam bas San Andreas i ispisuje mi cesto vou poruku GTA (San Andreas, Cedega 6.0, nVIDIA)

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=3780

[quote]What works

• playing full screen

most other things!

What does not

• colors are a bit messed up.
  • sometimes crashes.

probelly more but the game is to big to test it all ;)[/quote]

zaasto imam osjecaj da mi ovo nije pomoglo '???

Nema pomoci, tako je kako je, dobro je da ikako radi

Hocu reci nisam shvatio skoro niss na ovom linku …