hacked by uah crew /united albanian hackers / kosovo is albania
Pa me zanima jel neko imao slicnih problema, i jel zna rjesenje…
Naime sajt je na Joomla 1.5.15 i sve sto je bilo uradjeno je da je fajl …templates/tema1/index.php bio promjenjen, tj obrisano sve iz njega i dodan gore navedeni text, sto i nije napravilo neku stetu… samo sam uploadovao orginalan index.php od templejta i sto se super admin sifra bila promjenjena… al to sam rjesio preko CPanela i my php admina…
E sad, pitanje glasi, jel zna neko u cemu je fora, kako su usli i kako da se zastitim… ??
PS: kucao sam na google hacked by uah crew i iskocila je gomila sajtova koje su odradili… mahom na joomli…
Nadogradio sam na 1.5.22 (to je bio prvi sajvet koji sam dobio) pa sam to odmah i uradio…
Kako mislis da uradim provjeru?
Sto se tice komponenti, to je jednostavan sajt… ima nek par komponenti i modula… od kojih na prvih 10 strana ovog sajta nema ni jedne… (al pogledau sve detaljnije)
[quote=pingvin]kakve to veze ima sa "ULK: Opšta diskusija " ??
to bi trebalo u off topic ! ili jos uvjek kruzi mit da je linux “hakerski” OS[/quote]
Ne sumnjam da ce, ako treba, odgovorini preseliti temu u off topic… malo sam bio ometen pa nisam pretjerano razmiljao… sorry!
Ne znam sta kruzi, al znam da ovde ima ljudi koji mi mogu dati neki odgovor koji bi mogao biti od pomoci… a i ovo je jedan od rijetkih foruma na koji sam registrovan… i jedan od rijetkih koji su ozbiljni i gdje kad postavis pitanje, mozes ocekivati odgovor.