Ja sam nova korisnica. Zovem se Maida
Volim Linux i sve sto on donosi Trenutno sam na Slackware 10.1 i ludim za njim :eyecrazy: :smt041:
Kako je sve pocelo?(da malo probijem led +albino+ )
Prije nego sto me dotakao blazeni dodir Linuxov, korisitila sam oh tako jadni Windows. (take that Bill Gates ! +audi+ ) Plasila sam se promjene, ali ubrzo sam shvatila koliko fatalnu promjenu je Linux napravio u mom zivotu. Neznam kako sam prije mogla raditi na Windows, tako je shallow dok Linux ima i srce i dusu :smt043 Uglavnom, budite fini prema meni, nemojte me provaliti.
Samo da te napomenem da koristenje ovog foruma nije besplatno te da mjesecna clanarina iznosi 15KM te se placa godinu dana unaprijed, naravno meni… te na forumu moras provesti makar 4 sata dnevno (prva 3 mjeseca - test) a kasnije (nakon ta tri mjeseca) po 6 sati da bi se oduzila prvenstveno meni pa onda ULK-u sto ti je dopusteno da uopste boravis na forumu
svaka cast na izboru, ma linux je strava ja ga koristim tek nekih 6 mjeseci i nisam se ni jednog trena pokajao, linux je tacnije nesto kao droga kad ga jednom probas nemozes se odreci :lol: tj. kad ga jednom instaliras nemozes ga obrisati :twisted:
8) ah ju pipls ar veri kul end najs.
hvala za toplu dobrodoslicu. Nadam se da ce vam prijati moje drustvo
Mislim da je ova zajednica izvanredna ideja, i jedva cekam da se malo uklopim i da naucim puno puno vise o naj kul OS.
@ crazy_m : pa znas ti da nista nemoze bez mene biti potpuno wink wink
@ bosanac- : ummm u vezi zadnje dvije teze nema problema a u vezi ovog placanja cemo se dogovoriti vec moze na rate? ustvari, kakva je propaganda, pozeru, MS furke, sve da unovcis a? :smt018 ali na kraju ti si bosanac
@ j0hnd0e : razumijem to u potpunosti! nije normalno koliko sam se ja vezala za njega, nekada se zabrinem, ali to je sve kul.
E a evo moje price…:
Radi jednog…ahm…( :silly: ) bila sam primorana da predjem na linux jer je windows otisao pa-pa. To je bilo … davno. U pocetku mi se nije svidio jer nista nisam “kontala”. Bila sam totalno izgubljena i zbog toga mi se nije dopadao. Uglavnom, kada mi je taj ahm pokazao igrice na linuxu vao!!! Ona Tux Racer mi je prva prirasla srcu. Kako je samo sladak!!! Dok se spusta niz padine…awww…tada sam postala emotivno vezana za naseg malog Taksica :smt058 Poslije toga sam igrala Super Tux, i tako sam redom igrala igrice, pa malo po-malo programe, i tako dok ga nisam skontala. sighs