Haj ajm nju!

:oops:

Ja sam nova korisnica. Zovem se Maida
Volim Linux i sve sto on donosi :smiley: Trenutno sam na Slackware 10.1 i ludim za njim :eyecrazy: :smt041:

Kako je sve pocelo?(da malo probijem led +albino+ )
Prije nego sto me dotakao blazeni dodir Linuxov, korisitila sam oh tako jadni Windows. (take that Bill Gates ! +audi+ ) Plasila sam se promjene, ali ubrzo sam shvatila koliko fatalnu promjenu je Linux napravio u mom zivotu. Neznam kako sam prije mogla raditi na Windows, tako je shallow dok Linux ima i srce i dusu :smt043 Uglavnom, budite fini prema meni, nemojte me provaliti.

cao! :smt039

He he , Maida, pa i tebe da vidim na forumu :smiley:

Ne brini se, bit cemo fini prema tebi :smiley:

Puno pozdrava,
Mirza

+jump+

sto nabaca ovih smajlica :slight_smile:

Samo da te napomenem da koristenje ovog foruma nije besplatno te da mjesecna clanarina iznosi 15KM te se placa godinu dana unaprijed, naravno meni… te na forumu moras provesti makar 4 sata dnevno (prva 3 mjeseca - test) a kasnije (nakon ta tri mjeseca) po 6 sati da bi se oduzila prvenstveno meni pa onda ULK-u sto ti je dopusteno da uopste boravis na forumu :slight_smile: :slight_smile:

Pozdrav Maida,

svaka cast na izboru, ma linux je strava ja ga koristim tek nekih 6 mjeseci i nisam se ni jednog trena pokajao, linux je tacnije nesto kao droga kad ga jednom probas nemozes se odreci :lol: tj. kad ga jednom instaliras nemozes ga obrisati :twisted:

he he

:smiley: 8) ah ju pipls ar veri kul end najs.
hvala za toplu dobrodoslicu. Nadam se da ce vam prijati moje drustvo :wink:
Mislim da je ova zajednica izvanredna ideja, i jedva cekam da se malo uklopim i da naucim puno puno vise o naj kul OS.

@ crazy_m : pa znas ti da nista nemoze bez mene biti potpuno wink wink

@ bosanac- : ummm u vezi zadnje dvije teze nema problema :stuck_out_tongue: a u vezi ovog placanja cemo se dogovoriti vec :wink: moze na rate? ustvari, kakva je propaganda, pozeru, MS furke, sve da unovcis a? :smt018 ali na kraju ti si bosanac :wink:

@ j0hnd0e : razumijem to u potpunosti! nije normalno koliko sam se ja vezala za njega, nekada se zabrinem, ali to je sve kul.

E a evo moje price…:
Radi jednog…ahm…( :silly: ) bila sam primorana da predjem na linux jer je windows otisao pa-pa. To je bilo … davno. U pocetku mi se nije svidio jer nista nisam “kontala”. Bila sam totalno izgubljena i zbog toga mi se nije dopadao. Uglavnom, kada mi je taj ahm :smiley: pokazao igrice na linuxu vao!!! Ona Tux Racer mi je prva prirasla srcu. Kako je samo sladak!!! Dok se spusta niz padine…awww…tada sam postala emotivno vezana za naseg malog Taksica :smt058 Poslije toga sam igrala Super Tux, i tako sam redom igrala igrice, pa malo po-malo programe, i tako dok ga nisam skontala.
sighs

ps.izbor emocija je za pohvalu! megakul

Welcome aboard! :smiley:

We are Debian, Turn your rpms into debs. You will be Debianized. Resistance is futile! :borg:

[quote]Welcome aboard! :smiley:

We are Debian, Turn your rpms into debs. You will be Debianized. Resistance is futile! :borg:[/quote]

pih… bez flexibilnosti… jos jedna ljencuga… compile and make BORGY :smiley:

Pozdrav,

Ice

PS: ah da… velkam kitten !

[quote]Welcome aboard! :smiley:

We are Debian, Turn your rpms into debs. You will be Debianized. Resistance is futile! :borg:[/quote]

Ovo ti je ljudina! :wink: 8)

Kitty dobrodošla. Nekada am imao dvije učenice, ali nikada mi zapravo nije ostalo jasno zašto se nisu pojavljivale na forumu (sapphire zašto??? ) :wink: 8) )

Lijep pozdrav i sa poštovanjem

Za gomeza:
Pa vjerovatno zato sto si im uvijek bio dostupan za sva eventualna pitanja i pomoc, ucitelju :lol:

Za IceBreakera:
Compiling is irrelevant - You will be Debianized! :borg:

Cu sapphire

Hoces hoces… :smiley: evo tresem se ! ahaha

Pozdrav

Ice

Stani - jesi li ti imao učenice ili “am” :slight_smile:

[quote]Za gomeza:
Pa vjerovatno zato sto si im uvijek bio dostupan za sva eventualna pitanja i pomoc, ucitelju :lol: [/quote]

Pa ne znam baš, da otvoren jesam bio to priznajem… hahahah :wink: 8)

[quote]
Ja sam imao… (imao :cry: :cry: :cry: )… [/quote]

Sta ovi “Ahm-ovi”… :silly: rade. Prvo pa Slack :). Sve bi bilo perfektno
da se ne osjeti zacin “Debi(l)an-a”.

S.

He he Sanele, sta ces, stari pingvin uvijek je prvi (u redu za penziju) :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: