ma sve ti počinje sa “K” zato što je to od KDE…
K (PPP)
nemam scanner ni web kameru pa ti nemam šta reći oko toga …
ma sve ti počinje sa “K” zato što je to od KDE…
K (PPP)
nemam scanner ni web kameru pa ti nemam šta reći oko toga …
Uf, zafrko sam nesto opet…
Uradio sam Enable 3D acceleration na grafickoj, i kada sam restartovao, izbaci mi nekakav prozor u kojem ima samo konzola i nista vise…
Kako da sad pokrenem graficki dizajn…
Sta treba ukucati ?
[quote]Uf, zafrko sam nesto opet…
Uradio sam Enable 3D acceleration na grafickoj, i kada sam restartovao, izbaci mi nekakav prozor u kojem ima samo konzola i nista vise…
Kako da sad pokrenem graficki dizajn…
Sta treba ukucati ?[/quote]
“startx”
procitaj onaj tutorial/kurs …
Za scanner pogledaj na ovoj stranici ima li ga:
http://www.sane-project.org/sane-supported-devices.html
Za web kameru nisam siguran, probaj instalirati i pokrenuti jedan program koji se zove GnomeMeeting pa vidi fercera li išta.
Nema na listi… znaci nemoze… haj nema veze… ionako imam i Win… za scanner i cameru…
A de mi recite, zamjena za MSN messenger, ovaj Kopete… ne fercera mi nesto, ispise mi poruku:
[color=red]Unknown host loginnet.passport.com[/color]
Kako da ovo popravim… ?
[quote]A de mi recite, zamjena za MSN messenger, ovaj Kopete… ne fercera mi nesto, ispise mi poruku:
Kako da ovo popravim… ?[/quote]
Instaliraj update. Znači imaš u Yastu opciju “Update software” blahblah ili tako nešto, tu kada sve podesiš dobićeš listu programa za koje su dostupne nove verzije. Eh ti sad tu možeš uključiti samo Kopete a ako ti nije mrsko da skidaš (ima toga puno) najbolje ti je da sve updatuješ.
Edit: izgleda da nisi konektovan!? Možeš li otvarati stranice?
[quote]Nema na listi… znaci nemoze… haj nema veze… ionako imam i Win… za scanner i cameru…
A de mi recite, zamjena za MSN messenger, ovaj Kopete… ne fercera mi nesto, ispise mi poruku:
Kako da ovo popravim… ?[/quote]
probaj gaim.
*note za hotmail možda treba @hotmail.com
Ok sredio sam sve… tnx… sa gaim-om radi sve…
Adise znaš šta je novo? opet sam kupio ovaj isti modem lol, šta ćeš, nije skup, a radi na linux-u, samo mi smeta što je intelov ostalo je ok
Some kids never learn
(imam i ja u 2 mašine Intel536, uskoro u penziji “for good”)