Interesuje me kako se kome svidja ova verzija od RH???
Da cujem dobre i lose strane od nasih ljudi koji ga koriste??
Pozdravi od
Dine
Interesuje me kako se kome svidja ova verzija od RH???
Da cujem dobre i lose strane od nasih ljudi koji ga koriste??
Pozdravi od
Dine
Ja sam ga skinuo i spržio ali ga nisam imao priliku još instalirati… Čim se nadje malo vremena (uskoro) javljam se…
Super Dino super… nemam rijeci
Kemo ovo bi bilo interesantno isprobati kada budemo dizali nas server. Al u svakom slucaju mislim da ce Openexchange Server prevagnuti .
Sve u svoje vrijeme.
Eh nadjoh i ja vremena i prostora da vidim ovaj Red Hat AS. Slijedila je priprema: obilno čitanje dokumentacije, pregled paketa, traženje sigurnosnih propusta i sl. Sve je bilo OK dok nisam započeo sa instalacijom kada je usljedilo negativno iznenadjenje: CD 3 i 4 nisu dobro snimljeni/postoji greška u skidanju… Nama mi druge do ponovo skinuti zadanja dva CDa…
Pa ista se stvar desila sa Mandrakeom +racunar+
Greška sa CDom/skidanjem/snimanjem
Imao ga samo dva dana… Isto sve ko i ostale verzije RedHat-a. I potrebno mu je 250 Mb rama i odma nevalja…
Ko te tjera da koristiš GNOME/KDE…
Sta cu kad sam novi u svjetu Linuxa i bez toga nemogu da znam bez X-a instalirao bi sebi FreeBSD…
Pa ne moras GNOME ili KDE koristiti ako koristis X …
Imas ovdje spisak grafickih okruzenja za starije racunare …
Evo skinuo sam, sporžio sam diskove i instalirao sam. Iskreno da kažem oduševljen sam Crvenkapicom. Iznedila me je brzina, odabir paketa kod mene se ponaša puno brže nego SuSE - a vrhunac je bio kada sam ga nariktao da radi sa novim kernelom - fakat leti… Davno sam koristio Crvenkapicu a tada je bila prava propast… Želim da se zahvalim Dini koji je imao živaca da vazda mijenja ove iso image… Tnx Kome bude trebao neka se obrati na mail.
Nema problema haveru.
Važno je samo da fercera kako treba i ja sam zadovoljan ako mogu da pomognem našim ljudima gdje god da su.
Ako ti bude trebalo još nekih programa ili ako imaš neke programe da možeš da ih dijeliš, pošalji mi tako da mogu da stavim na web server pa neka raja skida kome šta treba.
Pozdravi od
Dine
Dino kada skineš ovaj SuSE nabaci ga na svoj server i dobaci link… Nekako ljepše skidati sa tvog servera… 8)