Mile opleti DDoS po svojoj opremi i testiraj je
Admin je uklonio code, pa ne znam sta je pisalo, ali evo ako imas vremena za testiranjeā¦upali sebi kakvu finu pjesmu na racunaru, kompajliraj code i uzivaj u muzici:
Po meni je DDoS ocajan postupak nekog ko ne moze uci ānormalnimā putem na mrezu ili odredjen server.
Ako se vec testira nesto, zasto onda ne testirati legitimnim saobracajem pa da znas koliko moze podnijeti korisnika ili sta vec da mozes planirati prosirenje.
DDoS => ZDRAVO!
@Svi moze li neko poslati na pp taj codeā¦sta je pisalo?
[quote=HeR97]@Reznor
Pa nema ovo veze sa hakovanjemā¦osim skeniranja na ranjivosti,UDP i TCP :D[/quote]
[quote=HeR97]Nisi me razumeo vedraneā¦
Nisam rekao skeniranje UDP i TCPā¦to sam odvojioā¦
Skeniranje SQL,XSS i File Inclusion ranjivosti i DOS(UDP flooding)[/quote]
[quote=HeR97]@vedran
Nisam ni rekao da je DDOS skeniranje ranjivostiā¦[/quote]
Å ta li je pisac htio da kaže, molim neka neko deÅ”ifrujeā¦
Uglavnom: DoS nije prikladan za testiranje bilo Äega zato Å”to DoS nije test nego napad. Ako želiÅ” da testiraÅ” da li je neka tvoja maÅ”ina podložna nekoj konkretnoj vrsti DoS napada postoje druge metode kako se to radi. JoÅ” jednom ti predlažem da proÄitaÅ” malo viÅ”e o svemu tome kao i o razlici izmeÄu dobronamjernog i zlonamjernog hackinga. Sve Å”to spada u ovu drugu kategoriju Äe biti izbaÄeno sa ovog foruma po kratkom postupku. Za tebe Äemo za sada pretpostaviti da ne znaÅ” razliku. Za sada,
Opet vam govorim da nisam rekao da DDOS testira serverā¦uopste nisam nista u vezi toga govorio al neko je rekao pa sam odgovorioā¦ping se koristi za ātestiranje serveraā kao sto sam rekao predhodno a vi ste ping poistovetili sa DDOSā¦http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc940095.aspx evo sta sam mislioā¦
evo ti desifromvanje
"Pa nema ovo veze sa hakovanjemā¦osim skeniranja na ranjivosti,UDP i TCP :D"
Nema veze sa hakovanjem,skeniranje ranjivosti i UDP floodingā¦
Bilo kako bilo, ako fakat zelis testirati nesto koliko moze podnijeti pogledaj stvari poput Apache benchmarka (man ab). Ping se koristi za testiranje da li ping radi na serveru Znam da lijep broj ljudi fino ukine ping i slicne stvari i testira da li se moze zakacit sa ssh na server.
Elem, ti dosad pises tempom od 7.5 tema+odgovora per day i jos nisam vidio konstruktivna ni zanimljiva komentara a ni teme. Niko te ovdje nece obeshrabrit ali, koliko vidim, generalno zastupljeni stav je da se bavis stvarima koje su stvarno beskorisne i nisu konstruktivne. Kao sto rekoh: uzmi uci neki programski jezik i kako pravit stvari a ne kako napadat i piskarat skriptice (cime sebi nalijepis jedan label velicine billboarda na kom pise SCRIPT KIDDIE). Mozda imas talenta, investiraj ga da naucis recimo C++ il Javu ā to ce ti se isplatit na duge staze, ne DDoSovi i pizdarije kojima se mozes hvalit djeci do 15 godina.
Takodjer, prouci malo opciju āCitirajā pored svakog odgovora, navodnici nisu najjasniji