CODE REMOVED BY FORUM ADMIN
Imao sam “nekoliko” gresaka pa mi je jedan lik malo pomogao…
Jest da nije ni za sta ali prijedlozi su dobrodosli
CODE REMOVED BY FORUM ADMIN
Imao sam “nekoliko” gresaka pa mi je jedan lik malo pomogao…
Jest da nije ni za sta ali prijedlozi su dobrodosli
Predlazem da ne trosis svoje vrijeme na ove gluposti nego naucis Design Patterne i programirati u nekom jeziku.
vidis da momak hoce da hakuje
Ne valja mu definicija rijeci
Ovo je vise forum za ljude koji rade nesto korisno a ne postati neki wannabee hacker. Za to imas hackforums.com…
Da ja nesto predlozim. Imate hrpu blog domena po internetu. Otvorite besplatan acc i piskarate. Ovo je discussion i troubleshoot forum.
uuu… od sutra sam i ja moderator
+1
De i men’ to Ne da se qrchm, nego mi fqt treba kad naidju pacijenti
[quote=HeR97]@Reznor
Pa nema ovo veze sa hakovanjem…osim skeniranja na ranjivosti,UDP i TCP :D[/quote]
DoS nije skeniranje ranjivosti.
Postoji vrlo jasna granica između black hat i white hat, predlažem da o tome malo pročitaš.
Nisi me razumeo vedrane…
Nisam rekao skeniranje UDP i TCP…to sam odvojio…
Skeniranje SQL,XSS i File Inclusion ranjivosti i DOS(UDP flooding)
DoS nije skeniranje ranjivosti. To je k’o kad bi ja na tebe istresao kamion šljunka da vidim koliko si izdržljiv.
Neko koristi DoS/DDoS dabi testirao server.
Jel testiraš autoput (u upotrebi) tako što dovezeš 5 velikih šlepera i zakrčiš cestu?
99% standardne IT infrastrukture ne može izdržati DDOS napad, bilo zbog materijalnih, bilo zbog tehničkih ograničenja.
Kome se isplati dizajnirati server/bandwidth 1000x veću od peak loada, da bi mogao izdržati DDOS?
Kad dođete u takvu situaciju, rješenje će vam se samo kazati (Akamai ili sl)
True, ipak ne mors dovesti 5 slepera.
Pa ne moze se reci da koristi DOS…
Bolje da si rekao koristi ping…
DoS nije skeniranje ranjivosti. To je k’o kad bi ja na tebe istresao kamion šljunka da vidim koliko si izdržljiv.[/quote]
mocno
@HeR97, ja sam zgrozen, preplasen, i ugrozen nakon sto sam izgubio 5 minuta zivota i procitao tvojih 28 postova al eto dobro dosao
Neka, bolje i da DDoS-a nego da se drogira ko i sva ostala djeca. Nadam se da ce naci i sta zanimljivije od toga na ovom forumu.