Zamolio bih Amilu ako moze kako da mi izbrise ovaj forum account koji trenutno koristim , jer sam primjetio da mi neko brise post-ove
=D> cestitam …selim se na drugi forum
Zamolio bih Amilu ako moze kako da mi izbrise ovaj forum account koji trenutno koristim , jer sam primjetio da mi neko brise post-ove
=D> cestitam …selim se na drugi forum
cemu “selidba” na drugi forum?
Pozdrav
Ice
floyyers, nema potrebe za takvom reakcijom. Slika stvarno nije bila za ovog foruma, niti se moglo šta naučiti, niti vidjeti šta lijepo.
floyy produzi …
Slazem se
u cemu je problem zapravo??
Pozdrav
Ice
ma sliku koju sam postavio , izbrisana je :S ne znam iz kojeg razloga , al znam da ta slika ima svoju poentu … ccc tipa ono kill window$ …i ne znam zasto se ovo mjesto uopste zove forum :S ajd svima podijelite mod moderator-a pa da si uzajamno brisemo postove koji nam se ne svidjaju … ccc
“ajd svima podijelite mod moderator-a pa da si uzajamno brisemo postove koji nam se ne svidjaju … ccc”… nama koji gledamo sve sa strane i koji smo takodjer obicni smrtnici na ovom forumu - bilo bi zanimljivo da konkretno kazes sta se desilo i ko je to uradio prema tvom misljenju! jer ovakve izjave ne vode nigdje osim u mp3… zato please daj argumente…
Pozdrav
Ice
Evo uspjedoh naći sliku: yyy
Btw, jasno je iz posta #3 da sam ja izbrisala poruku i dalje mislim da je to logična reakcija. Za sve koji se slažu samnom molim da ne odgovaraju, jer nema potrebe da se gubi vrijeme na ovo. Tema se treba zatvoriti ASAP.
Slika definitivno nije u redu. Bez ikakve uvrede. Amila je dobro postupila
Pozdravi
fly - da nisi i malo nastran ?
ne vidim razlog zbog cega si se bunio - naprotiv!
temu zakljucaj - fly ako ti se ne svidja setaj…
Podržavam uklanjanje slike.
floyyers… ako rotten.com ima svoj forum - tamo ce te docekati sigurno rasirenih ruku… ovdje nema mjesta za takav nacin izrazavanja i podrzavam moderatore/administratore !
Pozdrav
Ice
Evo jedan post (by me) na nekom unfamous blogu…
Nedavno sam ovo pisao, još ću malo razradit’ al’
trebalo bi ti bit jasno:
http://adioe3.blogspot.com