Hoće li raditi

kontam da se prebacim sa SuSE 9.3 na Fedoru 6, pa me zanima hoce li raditi “normalno” na p3 1 ghz, 512 ram???
i kakva je podrška za hardver (mislim prvenstveno na interni modem, SuSE ga je prepoznao bez ikakvih problema i radi bez greške)?

Trebalo bi. Nemozes znat dok ne probaj, googlaj ime modema i fedora. Jos bolje sacekaj, kolko se ja sjecam Fedora7 je najavljena za 20i ovog mjeseca …

[quote=goghie]kontam da se prebacim sa SuSE 9.3 na Fedoru 6, pa me zanima hoce li raditi “normalno” na p3 1 ghz, 512 ram???
i kakva je podrška za hardver (mislim prvenstveno na interni modem, SuSE ga je prepoznao bez ikakvih problema i radi bez greške)?[/quote]
ubuntu ubuntu ,…ubuntu ,… ubuntu

[quote=lipa100][quote=goghie]kontam da se prebacim sa SuSE 9.3 na Fedoru 6, pa me zanima hoce li raditi “normalno” na p3 1 ghz, 512 ram???
i kakva je podrška za hardver (mislim prvenstveno na interni modem, SuSE ga je prepoznao bez ikakvih problema i radi bez greške)?[/quote]
ubuntu ubuntu ,…ubuntu ,… ubuntu[/quote]
stfu … stfu … stfu

ok, thanx za info… malo sam pročačkao po netu, trebala bi raditi normalno na ovoj konfiguraciji, a za modem nisam baš siguran, morat ću još pogledati…

To ne garantujem :frowning: podrška za softverske modeme se u zadnje vrijeme pokvarila na svim distribucijama, iz razloga što ih sve manje ljudi koristi pa više nisu interesantni.