Potpisujte raja
Kasno je sad Trebalo je ranije to raditi dok zemljiste jos nije bilo prodano …
Država može da uzme zemljište nazad a BBI vrati pare.
Kakva glupost otvaraju se merkatori&co a nase robne kuce trebaju da se ruse, nemamo mi bosanci petlje da napravimo biznis fuj
ma nije to bizni… prodajemo se posto poto
Ako skupe preko 25% potpisa gradjana grada Sarajeva, mogu zahtjevat trg, zato POTPISUJTE i recite drugima da potpisuju, sta ce nam jos jedna WISA/Merkator/HVB CPB/BBI/!
Istina.
Evo i kod nas u Tuzli, ima dio koji ja zovem Ljubljana. A to je Merkator (djabe zemljiste) i preko puta je najveca banku u Tz, Tuznlasnka Banka koje kupila ljubljanska naradodna. Bezze, za vrijeme juge a evo i sad svi ih samo pod***avamo a ljudi nas kupuju.
A za trg, kolko sam ja u toku sa stanjemu Sarajevu, ja sad prvi put cujem da nece bit trg.
Sumnjam das e to moze tek tako uraditi - sad je to privatno vlasnistvo … a i ne smatram to nesto pretjerano dobrim mjestom za trg.
Sumnjam das e to moze tek tako uraditi - sad je to privatno vlasnistvo … a i ne smatram to nesto pretjerano dobrim mjestom za trg.[/quote]
haj ne zezaj, mjesto je odlicno za trg. uostalom, preko 3000 ljudi potpisalo je peticiju…
ja bi radje trg nego banku
Moze li Bazen
Pa sta ce bit da nije NLB banka?
joj ova nasa drzava je najbolja, imamo banKi i benzinskih pumpi vise nego mljekara …
kome treba mlijeko kad mozemo podizat svako po 3-4 kredita, pa onda jos jedno 4-5 da vratimo ovih prvih 3-4…i tako u nedogled…