Hocemo trg! Hocemo trg! Hocemo ... trg?

http://www.sarajka.info

Potpisujte raja :smiley:

Kasno je sad :slight_smile: Trebalo je ranije to raditi dok zemljiste jos nije bilo prodano …

Država može da uzme zemljište nazad a BBI vrati pare.

Kakva glupost otvaraju se merkatori&co a nase robne kuce trebaju da se ruse, nemamo mi bosanci petlje da napravimo biznis fuj

ma nije to bizni… prodajemo se posto poto

Ako skupe preko 25% potpisa gradjana grada Sarajeva, mogu zahtjevat trg, zato POTPISUJTE i recite drugima da potpisuju, sta ce nam jos jedna WISA/Merkator/HVB CPB/BBI/!

Istina.

Evo i kod nas u Tuzli, ima dio koji ja zovem Ljubljana. A to je Merkator (djabe zemljiste) i preko puta je najveca banku u Tz, Tuznlasnka Banka koje kupila ljubljanska naradodna. Bezze, za vrijeme juge a evo i sad svi ih samo pod***avamo a ljudi nas kupuju.

A za trg, kolko sam ja u toku sa stanjemu Sarajevu, ja sad prvi put cujem da nece bit trg.

Sumnjam das e to moze tek tako uraditi - sad je to privatno vlasnistvo … a i ne smatram to nesto pretjerano dobrim mjestom za trg.

Sumnjam das e to moze tek tako uraditi - sad je to privatno vlasnistvo … a i ne smatram to nesto pretjerano dobrim mjestom za trg.[/quote]
haj ne zezaj, mjesto je odlicno za trg. uostalom, preko 3000 ljudi potpisalo je peticiju…
ja bi radje trg nego banku

Moze li Bazen :slight_smile:

Pa sta ce bit da nije NLB banka?

joj ova nasa drzava je najbolja, imamo banKi i benzinskih pumpi vise nego mljekara …

kome treba mlijeko kad mozemo podizat svako po 3-4 kredita, pa onda jos jedno 4-5 da vratimo ovih prvih 3-4…i tako u nedogled…