Hosting Control Panel

Imal’ ko iz Bosne CPanel ili Plesk da mi proda RPM paket (il’ u cemu su vec), da instaliram na lokalnoj masini …

Ko ima, contact me: zlatan@zlatan.oglasi.com

Heh, ne radi to tako, prvo google malo, pa reforumurilat pitanje pa ga onda pitat.

mozes instalirat CPanel vjeorvatno neku kao trial verziju ili mozda full ? (ne znam, nikad nisam priveo kraju) a mozda ako to uspijes mozes samo nabavit zaobilazni put legalnog sistema…

http://www.3dbih.org/mayatitan/slibe/installing-cpanel.jpg

ovo su moji nekadasnji pokusaji kad sam imao vremena, i djelimicno limmita, kad je limmita nestalo, nestalo je i pokusaja. Malo sam experimentisao, ali nisam uspio prvenstveno zbog malog limmita koji sam imao, jer pri insalaciji stvari su se skidale sa neta. Najbolji trag koji mozes dobiti je i najbolji trag koji ti mogu dati. Otidji na sluzbenu stranicu CPanela.

Davno sam radio sa Pleskom, ali tad je demo verzija koju skineš s njihove stranice bila ista kao full verzija s tim što si ograničen na jednu domenu. Kada platiš licencu kreditnom preko njihove strane dobiješ ključ pomoću kojeg možeš uraditi upgrade na full verziju.

Naravno ništa od toga nije odgovor na tvoje pitanje. Ne znam ima li reseller u BiH.