Hey ljudi evo konacno je moj blog on again pa me interesuje sta mislite o design-u.Nema linkova i gluposti i mislim da nije lose . Sta vi mislite ???
ne valja
ma salim se…samo pisi ako ti se da
Sta vi mislite ???
Odlicno! Samo naprijed.
Mozda ne bi bilo lose spomenuti negdje autorovo ime i prezime, da ne izgleda kao neki underground blog.
[quote=Sanel]> Sta vi mislite ???
Odlicno! Samo naprijed.
Mozda ne bi bilo lose spomenuti negdje autorovo ime i prezime, da ne izgleda kao neki underground blog.[/quote]
hmm naravno , onda cu dodati copyright u footeru i jos neke stvari . Dobra ideja hvala ( btw ako imate bilo kakvi ideja recite mi pa cu ih pokusati realizovati ) . Hvala ljudi
EDIT - btw potrudicu se da nalazim razne informaticke vesti svaki dan i stavljam ih na blog pa ako imate vremena ponekad , napisite neki komentar ili nesto , bice zanimljivo .
ACO BRACOOO Derane moj trsaviii…
P6N SLI Platinum podržava 1.333 megahercnu sabirnicu i gigahercnu DDR2 memoriju, dok verzija Diamond podržava vanjsku sabirnicu takta 1,066 GHz i 800-megahercnu DDR2 memoriju. No u MSI-u naglašavaju da obje ploče imaju mogućnosti overclokiranja ovih vrijednosti do 2 GHz za sabirnicu, odnoson 1,2 GHz za DDR2. Od ostalih karakteristika istiće se da P6N Diamond sadrži zvučni podsustav Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio koji omogućuje reprodukciju 7.1 zvuka uz podršku za tehnologiju THX i Dolby Digital EX/DTS-ES.
Mislim da bi ja i ABS trebali biti zadnji koji bi trebali govoriti o gramatici (ja jer sam preko 15 god van BiHa,…Absa je ipak spuc’o voz)…ali …pod hitno ispravi ovih milijon gresaka u pravopisu ,gramatici i stilu…a i sabirnica zvuci CAROBNO
Kada je rijec o kratkoj i vaznoj vijesti nije frka ali ko ce se usuditi citati u takvom stilu poduzi text (fakat sam mislio da sam “nas” jezik jos vise zaboravio nego sto pretpostavljam)
P.S ne shvati ga za ozbiljno uzmi ga veselo
hahaha ma stari sustina vesti je ta da budu svacena i da prikazu nesto . Ja neke stvari sam pisem a neke nalazim na netu tako da ja nisam pisao to sto govoris nego je kopirano sa drugog sitea . Naravno drago im je sto si ukazao na greske i drago mi je sto si takodje citao blog .