Http://hyp3r.mrdnise.com/

Hey ljudi evo konacno je moj blog on again pa me interesuje sta mislite o design-u.Nema linkova i gluposti i mislim da nije lose . Sta vi mislite ???

http://hyp3r.mrdnise.com/

ne valja :stuck_out_tongue:

ma salim se…samo pisi ako ti se da :smiley:

Sta vi mislite ???
Odlicno! Samo naprijed.

Mozda ne bi bilo lose spomenuti negdje autorovo ime i prezime, da ne izgleda kao neki underground blog.

[quote=Sanel]> Sta vi mislite ???
Odlicno! Samo naprijed.

Mozda ne bi bilo lose spomenuti negdje autorovo ime i prezime, da ne izgleda kao neki underground blog.[/quote]
hmm naravno , onda cu dodati copyright u footeru i jos neke stvari :slight_smile: . Dobra ideja hvala ( btw ako imate bilo kakvi ideja recite mi pa cu ih pokusati realizovati ) . Hvala ljudi

EDIT - btw potrudicu se da nalazim razne informaticke vesti svaki dan i stavljam ih na blog pa ako imate vremena ponekad , napisite neki komentar ili nesto , bice zanimljivo . :slight_smile:

ACO BRACOOO Derane moj trsaviii…

P6N SLI Platinum podržava 1.333 megahercnu sabirnicu i gigahercnu DDR2 memoriju, dok verzija Diamond podržava vanjsku sabirnicu takta 1,066 GHz i 800-megahercnu DDR2 memoriju. No u MSI-u naglašavaju da obje ploče imaju mogućnosti overclokiranja ovih vrijednosti do 2 GHz za sabirnicu, odnoson 1,2 GHz za DDR2. Od ostalih karakteristika istiće se da P6N Diamond sadrži zvučni podsustav Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio koji omogućuje reprodukciju 7.1 zvuka uz podršku za tehnologiju THX i Dolby Digital EX/DTS-ES.

Mislim da bi ja i ABS trebali biti zadnji koji bi trebali govoriti o gramatici (ja jer sam preko 15 god van BiHa,…Absa je ipak spuc’o voz)…ali …pod hitno ispravi ovih milijon gresaka u pravopisu ,gramatici i stilu…a i sabirnica zvuci CAROBNO

Kada je rijec o kratkoj i vaznoj vijesti nije frka ali ko ce se usuditi citati u takvom stilu poduzi text (fakat sam mislio da sam “nas” jezik jos vise zaboravio nego sto pretpostavljam)

P.S ne shvati ga za ozbiljno uzmi ga veselo :slight_smile:

hahaha ma stari sustina vesti je ta da budu svacena i da prikazu nesto :slight_smile: . Ja neke stvari sam pisem a neke nalazim na netu tako da ja nisam pisao to sto govoris nego je kopirano sa drugog sitea :slight_smile: . Naravno drago im je sto si ukazao na greske i drago mi je sto si takodje citao blog .