INFO Sajam u Skenderiji [06-09.09.2005.]

[quote][quote]Zaposleni mogu naci i dva-tri dana za ULK, nis se ti ne brini :smiley:

Ako ko bude htio ici samnom dolazim :slight_smile:

Pozdravi,
Mirza[/quote]

onda eto … ima nas 2 iz tuzle vec :P[/quote]

Wrong! 3 nas ima :wink:

A gdje ste vi ljudi kontali prenociti ako nije tajna? I tako te sitnice :slight_smile:

Sto se tice Tuzlaka:
Nigdje :slight_smile: Dolazimo na jedan dan :slight_smile:

Mozete racunati i na mene bar dva dana po nekoliko sati, a ako bude trebalo i vise nece biti problem ako mi ne bude nesto ispalo neplanirano.

Inace, koristim pomalo Linux, pojma nemam, totalni sam pocetnik ali kako vec kazete, i ovakvi vam trebaju, ja bih imao sta ispricati, npr. da bi mi plata bila 3 puta veca da znam raditi u Linuxu bar upola koliko znam raditi pod Window$ima.

Dakle, tu sam.

koje je radno vrijeme sajma ?

valjda od 9 (ili 8 ali mislim da je 9) do poslije 4
fiksno :slight_smile:

Imal kakva stranica u vezi sajma, malo sam google al nisam nista naso za bh :rolleyes:

I ocemol nosit notbukove?

www.sarajevskisajam.ba

Mozete ponijeti notbukove. :slight_smile:

Sajam će trajati od 06.09. do 09.09.2005. Možete nas posjetiti svakim danom od 09 do 19h.

Na štandu ćete moći dobiti zadnja izdanja distribucija na DVD-u ili CD-ovima: SuSE 9.3, Debian 3.1, Mandriva 2k5, Slackware, SkoleLinux. Prvi dan biće podijeljen oskudan broj DVDjeva, dok će drugi dan podijela teći po planiranom.

Sve osobe koje se žele učlaniti u ULK mogu to učiniti na štandu.

Ovom prilikom želim se zahvaliti firmama koje su pomogle naše učešće na INFO sajmu:

Očekujemo vas!

Evo slike s prvog dana sajma:

http://howto.linux.org.ba/galerija/main.php?g2_view=core:ShowItem&g2_itemId=154&g2_navId=x82e05890

Mahanje,

Amila

izgleda da vam je bas bilo dobro …
zao mi je sto ja nisam mogao doci da malo vidim kako to sve ide kod vas …

svidja mi se majica kod momka na ovoj slici :smiley:
stvarno je prva liga :smiley: :smiley: