Aha upravu si totalno, i to pogotovo u zadnje vrijeme se pisu eto recimo normalne stvari al su komentari postovi totalno sra*je i isto ko da sam otiso na irc na BOLCHAT i sad pisem kako ja forum kompovu.
Jel ima ovo udruzenje kakve security clanove il nesto? A ovaj zadnji tvoj komentar alzane je zato sto sam vidio nenormalno veliki broj novhi moderatora koji ma prije nisu bili na forumu a kamoli znaju sta moderator radi. Ko je obriso i dal je obriso necu ni razmisljat samo kazem da je u zadnje vrijeme lose.
Ovako, većina novih moderatora su ljudi koji su redovni na “sastancima”, tako da ima osnova za određeni nivo povjerenja. Naravno, niko nije savršen, pa ako ko primjeti nekakve propuste i kod novih i kod starih, neka skrene pažnju na neki normalan način.
Po mom misljenju, da bi neka tema dobila kljuc ili gumicu, tekst u komentaru/postu mora imati destruktivan sadrzaj (Offtopic se izuzima kao i svadje tipa GNOME-KDE, no bilo sta sto promovise ilegalan softver/materijal, uvrijedljive sadrzaje za korisnike ovog foruma je bound to be deleted).
Ah … izgleda da je moj odgovor pa brisanje odgovora izazvalo konfuziju.
Pa da razjasnim - odgovorio sam na amilin post pa sam onda obrisao jer nema fajde od prepucavanja … dakle nisu moderatori krivi … (ako se na to misli). To je bilo odmah minutu poslije postanja pa izgleda da je alzan naletio u “pravo vrijeme na pravo mjesto”