Internet

zivim u sarajevu cengic vila 2 kod bosmala bosmala imam kablovsku televiziju i internet hs-hkb i oni pokrivaju to podrucje i valjda se sad drugi operateri ne smiju mjesat u njihov region
problem je sto je internet los imam samo 6gb mjesecno promet sto mi nemoze bit ni za surfanje uvjek sam u minusu
sad me zanima kako i postoji li neki operater koji daje neogranicen internet bez limita za moj dio grada ili neki bezicni samo da je bez limita

i vidim da je europronet glavni za sve ove operatere kablovske da li me europronet mogo spojit na svoju mrezu preko postojeci kablova od hs-hkb

mozes na europronet…samo se odjavis sa hs-a i prijavis na europronet…ne moras ni modem mijenjat…iz licnog iskustva znam da je logosoft iznad njih nekih 100 klasa iako nema svoju free zonu…u 2 godine koristenja logosoftovih usluga nikad nisam imao ni najmanjih problema…nikad mi konekcija nije pukla,ako ti je mrsko otic uplatit zamolis ih da te prikljuce pa da naknadno uplatis,mozes ic u minus…jedini elob ima flat-rate,ali njihov internet mozes koristit samo ako imas njihovu kablovsku…

www.zona.ba :wink:

-ko kupuje sto mu netreba, prodavace i ono sto mu treba-
Slazem se sa ovim ko uzme od zone.ba wireles prodavace i ono sto mu treba!
Link na moj post vezano za zonu: http://forum.bihnet.ba/showthread.php?p=681800&posted=1#post681800

6gb bi definitivno trebalo biti dovoljno za surfanje, ako nemaš povazdan pokrenut neki internet radio ili pod “surfanje” misliš na youtube :wink: Ja bih ti preporučio da preskeniraš kompjuter za viruse ili još bolje instaliraš Linux :slight_smile:

LOL!