zivim u sarajevu cengic vila 2 kod bosmala bosmala imam kablovsku televiziju i internet hs-hkb i oni pokrivaju to podrucje i valjda se sad drugi operateri ne smiju mjesat u njihov region
problem je sto je internet los imam samo 6gb mjesecno promet sto mi nemoze bit ni za surfanje uvjek sam u minusu
sad me zanima kako i postoji li neki operater koji daje neogranicen internet bez limita za moj dio grada ili neki bezicni samo da je bez limita
i vidim da je europronet glavni za sve ove operatere kablovske da li me europronet mogo spojit na svoju mrezu preko postojeci kablova od hs-hkb
mozes na europronet…samo se odjavis sa hs-a i prijavis na europronet…ne moras ni modem mijenjat…iz licnog iskustva znam da je logosoft iznad njih nekih 100 klasa iako nema svoju free zonu…u 2 godine koristenja logosoftovih usluga nikad nisam imao ni najmanjih problema…nikad mi konekcija nije pukla,ako ti je mrsko otic uplatit zamolis ih da te prikljuce pa da naknadno uplatis,mozes ic u minus…jedini elob ima flat-rate,ali njihov internet mozes koristit samo ako imas njihovu kablovsku…
6gb bi definitivno trebalo biti dovoljno za surfanje, ako nemaš povazdan pokrenut neki internet radio ili pod “surfanje” misliš na youtube Ja bih ti preporučio da preskeniraš kompjuter za viruse ili još bolje instaliraš Linux