Intervju sa Hansom. O Hanže ... >:D

Evo nesto za Sanela - intervju sa Hansom iz zatvora. Mislim da je ova recenica dovoljna da vas natjera da procitate ostatak intervjua:

http://www.wired.com/techbiz/people/magazine/15-07/ff_hansreiser#

Da, ali kao što reče neko na Slashdotu, morala bi biti spomenuta negdje u žurnalu :wink:

:smiley:

…pobijes masu ljudi, preko noci postanes budista i… vec si covjek na pravom putu. “American quality”.

Ma meni je sva ova prica odvratna :slight_smile: Drogerasi, sado-mazo fazoni - lejpse je koristiti softver ne znajuci o privatnim zivotima ljudi koji ga prave … :slight_smile:

Upravu si vala Hamo! Daj da se mi pitari udruzimo i uradimo jedan pravi halal/koser (kako kome sta pase) softver.

;)) bujrum … http://www.ubuntume.com :slight_smile:

Potpuno se slazem. Autor i njegovo djelo su dvije razlicite stvari. (Licna trauma jer mi se jako puno pisaca zgadilo kad sam im procitala biografije).

Potpuno se slazem. Autor i njegovo djelo su dvije razlicite stvari. (Licna trauma jer mi se jako puno pisaca zgadilo kad sam im procitala biografije).[/quote]
Izraz “dirty code folding” dobija sasvim novo znacenje :roll:

Ma sta vam je ljudi, normalni ljudi imaju Paris Hilton i prepucavanja kako je u zatvoru te nije u zatvoru. I mi geekovy moramo imat svoju Paris Hilton.

Privatan zivot? Pa jest al mene veoma puno zanima sta ce da se desi sa frajerom jer sam korisinik reiserFS, tako da me zanima ako ga osude sta ce se desit sa reiserFS.

A i da je ubio, sigurno je imo razloga, i FS mu je i dalje kick ass. I sta sad treba zabranit pricat sto je frajer u zatvoru, stvarno …

Mislim da si potpuno promasio poentu diskusije …

Radi toga sam reagovo kako sam reagovo.

Sto se tice same price … Meni je prica nevjerovatna, bas od tih sado-mazo fazona preko droge pa do Ruske mafije … neke mi se stvari jednostavno ne uklapaju. Meni je npr nevjerovatno da tako pametan cojvek, da izleti onako sa autom … pogotovo o onom dijelu sa knjigama.

Heh a i prica sa djecom je i prica za sebe, tako da sam bas procito negdje u komentarima da je zena i dalje ziva i da je u Rusiji :slight_smile:

I mi geekovy moramo imat svoju Paris Hilton.
Hajd barem da si rekao Jenna Jameson, ali Paris Hilton… pocinjes me brinuti :smiley:

zena i dalje ziva i da je u Rusiji
aPFolutno :slight_smile:

Samo budala bi ubila onako lijepu tetu :slight_smile:

Mojih 50 centi :wink:

Nista, meni je ova prica samo potvrdila pricu da se nikad ne treba zenit. Belaj sami.

Oni koji tako pricaju, prvi se ozene … :wink:

Oni koji tako pricaju, prvi se ozene … ;)[/quote]
:slight_smile: