IRC server/kanal

Nesto razmisljam bilo bi jako lijepo napraviti jedan zvanicni irc kanal ili cak server ako postoje resursi za raju sa foruma. Vecina nas je sigurno at least 80% of the time online a bas kontam kako bi bilo fino imati instant feedback za razne stvari…

Ako ste pomislili nesto slicno kao ja, sound off… pa da se dogovaramo o eventualnim daljim koracima…

Ne znam da li je još uvijek aktivan kanal #lugbih na irc.freenode.net ?

Naravno da jest. To je maherova i absova teritorija :smiley: Ne bi bilo lose vratiti taj kanal u modu :slight_smile:

Nebi bilo lose… naravno ako ima zainteresiranih… ima li :slight_smile: ?

hehe , da tamo sam najvise volio topic :slight_smile: al ga neko obrise sa vremena na vrijeme :smiley:

ja sam ZA sve sto novo treba uvest nek se uvede xD

Navratim na #lugbih s vremena na vrijeme, ni’dje žive duše.

cim popravim hebeni VPN na linuxu eto me odma xd

pa evo imam ja biti voljan biti redovno online, samo ako nas bude jos

Ajmo svi choporativno onda: #lugbih na irc.freenode.org u Cetvrtak, 12. aug. u 10pm.
Roses are red, violets are blue, I’ll be there and so should you :smiley:

[quote=adioe3]Ajmo svi choporativno onda: #lugbih na irc.freenode.org u Cetvrtak, 12. aug. u 10pm.
Roses are red, violets are blue, I’ll be there and so should you :D[/quote]
ahhaahah imam irc al neznam radit u tome :stuck_out_tongue:

[quote=adioe3]Ajmo svi choporativno onda: #lugbih na irc.freenode.org u Cetvrtak, 12. aug. u 10pm.
A teravija? :smiley:

[quote=meho_r][quote=adioe3]Ajmo svi choporativno onda: #lugbih na irc.freenode.org u Cetvrtak, 12. aug. u 10pm.
A teravija? :D[/quote]
oho ho :smiley:

Ja sam zadrti ateista …

Ja sam zadrti ateista …[/quote]
Nisam te pitao jesi l’ teista ili ateista, nego ljudi idu na teraviju, treba i to imati na umu kod planiranja…

Ma kakvo planiranje, ja reko hajd to spontano :smiley:

Ok evo ja cu se potruditi sto cesce da navratim na taj kanal…

Pošto sam ja ono full most of the time, like, online, fashizzle, onda ću i ja sad otići malo na #lugbih :slight_smile:

Jeli ovo jos aktivno ?

Kanal je uvijek tu, ali ja npr. nisam bio odavno. Nekad se spoji netko od raje, mislim da budu adioe i amar cesto.