u skandinaviji je vecinom tama pa je zato i mrak… (nekom bolje pasemrak od svjetla) …
sto se ocajnosti tice - tebi recimo samo treba nesto sto svira tu muziku, dok je nama manijacima potrebno i da imamo citavu kolekciju pred ocima radi lakseg pregleda i izbora te samog uredjivanja (da ne pricam o laksem sredjivanju ID tagova i slusanju radija)…
Ne znam jeste li ikad probali iTunes (po mogucnosti na Macu sa OS X) ali meni takvo sto itekako nedostaje na Linuxu… like it or not …
Jesi li probao JuK ?
Znam ali imam osjećaj da više čovjek gubi vremena editujući tagove nego slušajući muziku ono, kao neki hobi koji je sam sebi svrha. Meni treba osim standardnih komandi (play, pause, stop…) još samo Add directory i Shuffle i nek on bira u suštini, gomilam svu muziku koja valja u neke tematske direktorije i onda samo pustim, jer mi je mrsko da se zamaram organizovanjem muzike ustvari ja pojma nemam šta mi se sluša u datom trenutku, volim da to neko odluči za mene (DJ na radiju, rnd() funkcija… što se svede na isto uglavnom)