Izgubljeni tab-ovi na Google Chrome-u

Restartov’o kompjuter i svi “pinned tabs” koje sam imao na Chrome-u su nestali. Glred’o sam na Google forumu kako da ih vratim ali izgleda a im je to jako stagi bug koji nikako da poprave. :frowning:
Ja znam ako idem “dovoljno daleko” u History da cu ih naci kad sam ih koristio ali je to bas dosadan pos’o. Interesuje me da li neko zna da li je mogu ce i kako da dodjem do history data, da ih nekako download? Jer ako bih obrisao tonu onih koji se ponavljaju (google search, moje stranice, stranice koje redovno posjecujem zbog vijesti…) pretrazivanje bi bilo puno lakse…

Jesi gledao ~/.config/google-chrome i ~/.cache/google-chrome

[quote=afan]Restartov’o kompjuter i svi “pinned tabs” koje sam imao na Chrome-u su nestali. Glred’o sam na Google forumu kako da ih vratim ali izgleda a im je to jako stagi bug koji nikako da poprave. :frowning:
Ja znam ako idem “dovoljno daleko” u History da cu ih naci kad sam ih koristio ali je to bas dosadan pos’o. Interesuje me da li neko zna da li je mogu ce i kako da dodjem do history data, da ih nekako download? Jer ako bih obrisao tonu onih koji se ponavljaju (google search, moje stranice, stranice koje redovno posjecujem zbog vijesti…) pretrazivanje bi bilo puno lakse…[/quote]

imaš ono sync opciju da se logiraš na google

a jesu li ti nestali i ostali tabovi?

O opcijama imaš:

Continue where you left off