[Izmjena] Sastanak u Tuzli - subota, 7.4.2007 - BIT Center

Hm, otkad nisam otkuco nes na ovom forumu :smiley:

Hej, people, tj. svi vi Linuxasi iz Tuzle, Sarajeva, Zenice, … ja sam planirao sastanak u Tuzli, imam prostorije …
Hajde da se svi skupimo jednom u Tz na jednom finom sastanku, malo procavrljamo, kasnije na kaficu, pivce …
Cijenio bih kad bi dosli da vidite i ovu nasu propalu (bukvalno - ima rupu ispod sebe) Tuzlu :smiley:

Sta kazete ?

Odrediti kad vam odgovara pa da zasjednemo :smiley:

Puno pozdrava,
Mirza

PS
Vi u dijaspori - fatajte prvi avion za SA (u TZ ne radi aerodrom) pa pravac u Tz :smiley:

Sljedeći vikend?
Recimo, subota 24.?

Sto se tog termina tice, meni odgovara. Da vidimo kad sarajlije mogu :slight_smile:

Ja sam in za taj termin, samo se moram skontat sa lokalcima oko prevoza (da skontamo neku shemu).
Svejedno trebam do Tuzle otic, obic neke raje, taman bi bilo usput.

Ja ću svratiti u svakom slučaju :slight_smile:

Ok. Sad zasad je subota, 24. mart. Vidjet cemo hocel se termin promjeniti. Nesto se malo ljudi javilo :slight_smile:
Hajmo ljudi, navalite … :smiley: :smiley: :smiley:

Joj neznam ja ocul izac iz bolnice do 24og … al et.

I meni odgovara. Vidjecu u kakvom ce raspolozenju biti lokalna ekipica, pa da nesto skontamo za prevoz.

Joj neznam ja ocul izac iz bolnice do 24og
Ako ti neces iz bolnice, onda cemo mi tamo :slight_smile:

Bil se to moglo odgodit za oko 07.04.2007 ?

[quote=Sanel]I meni odgovara. Vidjecu u kakvom ce raspolozenju biti lokalna ekipica, pa da nesto skontamo za prevoz.

Joj neznam ja ocul izac iz bolnice do 24og
Ako ti neces iz bolnice, onda cemo mi tamo :)[/quote]
:slight_smile:

Heh, fakat bilo bi red ovog akera sacekat, a i ako ocete 20og, usput se u Tuzli odrzava www.redbull.ba/gravitychallenge (ucestujem)

Mene racunaj.

me 2, if (there==place) for (n00bs) than printf (“eto i mene\n”);

i da ti vrnem onaj cache crazy :slight_smile:

Sta kazete, da zakljucimo 07.04.2007 kao finalni datum ?

Upravo sam se cuo sa maherom, “7 je uredu kad god. Cijeli dan sam tamo :)” I meni taj datum pravo odgovara.

Da li je subota, 07.04.2007 ok i za ostale?

Offtopic: @Vedran, jesil ti bio skoro u Tz. Bas sam blehno u tebe, al nisam se pozdravio, bolje reko presutat, neki interni trip je to il nesto :slight_smile:

Odgovara 7.
@Abs bio sam čini mi se pretprošle sedmice.

Sta kaze Zenica i ostali na 7.4. ?

prvo promjeni taj sig…jer si izdajica :smiley:

a…ja nemoRem…es tut mir leid…

Ako ne bi nešto nepredviđeno iskrslo, tuspas i mene 7 aprila.

Vidimo se 7. aBd.

Oprostite, mozete li samo navesti tacnu lokaciju sastanka, ako bi bilo putnika namjernika :slight_smile:
Posto se nemogu uclaniti, jer je u toku ta preregistracija, nadam se da su obicni smrtnici dobro dosli.