Jedno Pitanjce?

Pozz ljudi imam pitanje na koja Linux Distro je najbolja ovak za Windows Igre dosada sam se susreo sa Ubuntom i super je…al posto ja volim igre et koji mi vi distro predlazete!Pozz

Za tu svrhu predlazemo ti Windows :mrgreen:

heh ma znam da je Win OS nabolji za igre…al mi je nekako dosadio a Linux mi se svidja skrozz…al ne sad da ja igram sta ja znam tonu igrica vec 2 samo :slight_smile: PoP(Prince Of Persia) i ECSRO :)!

pokusaj instalirati sa wine za pomoc posluzi se sa ovom alatkom
http://www.playonlinux.com/en/download.htm

Da distribucija nema veze sa ovim sta ti zelis, za tu svrhu koristi emulaciju wine, crossover games, cedega…, vjerovatno ti se nesto osreci da pokrenes od ovih igrica.

pokusaj instalirati sa wine za pomoc posluzi se sa ovom alatkom
http://www.playonlinux.com/en/download.htm

Da distribucija nema veze sa ovim sta ti zelis, za tu svrhu koristi emulaciju wine, crossover games, cedega…, vjerovatno ti se nesto osreci da pokrenes od ovih igrica.[/quote]
AHa thnx :slight_smile: Hmm ovaj ti link nesh nevalja :slight_smile: MOja greska radi link :slight_smile: nisam vidio da mi se mozilla update-ovala pa zaboravio je restart :slight_smile:

hmm sad imam drugi problem lol kad ocu preko apt-get-a da instaliram nesh izbaci mi ovako "E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resurs je privremeno nedostupan)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it? NEko zna u cemu je frka?

Instaliraj Wine, a na njihovoj stranici imas informacije da li igrica radi pod Wine - om, kako radi i kako se pokrece.

enemy territory, urban terror, TC:Elite. te sam ja uspio install. mislim da moze quake 3 i 4 nisam siguran.

[quote=b0odala]hmm sad imam drugi problem lol kad ocu preko apt-get-a da instaliram nesh izbaci mi ovako "E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resurs je privremeno nedostupan)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it? NEko zna u cemu je frka?[/quote]
Imas vec jedan package manager otvoren,
npr otvorio si update manager ili synaptic i zelis jos instalirati manuelno package, vecinom za to izbaciva konflikt :slight_smile:

[quote=medo][quote=b0odala]hmm sad imam drugi problem lol kad ocu preko apt-get-a da instaliram nesh izbaci mi ovako "E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resurs je privremeno nedostupan)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it? NEko zna u cemu je frka?[/quote]
Imas vec jedan package manager otvoren,
npr otvorio si update manager ili synaptic i zelis jos instalirati manuelno package, vecinom za to izbaciva konflikt :)[/quote]
:slight_smile: thnx ^^