Help me pls…
Ja sam newbie u Linux svijetu pa me zanima kako to sve ide da instaliram KVIRC modem internet sve frcera jos me interesuje kako kvirc install???Unaprijed hvala !!!
Help me pls…
Ja sam newbie u Linux svijetu pa me zanima kako to sve ide da instaliram KVIRC modem internet sve frcera jos me interesuje kako kvirc install???Unaprijed hvala !!!
U Mandrake-u imaš Mandrake Control Center - Imaš dio koji se zove Programi i jednostavno ukucaj ime paketa i to je to. Konvirc mislim da se taj irc klijent tačno zove.
Bogami u mene se zove KVIRC 3.1 ja mislim verzija haj probat cu kako ti rece nije ged Hvala ti !!!
I kako da namudam bolju rezoluciju ATI RADEON 9600 SE radi mi na 1024x768 70 Hz mozel kako to na 100Hz iako nema tamo ??
Vjerovatno ti monitor nije prepoznat kako treba, stavi bolji monitor. Stavi monitor 1280x1024 (iako ga nećeš koristiti na toj rez.) pa ćeš dobiti opciju da koristiš 1024x768 na 85 Hz.
Kvirc i Konvirc (odnosno Konversation) su dva različita programa BlackCode svakako probaj Konversation, fantastičan program
Pogledaj i: www.rpmseek.com