Kako je ostario HULK

Pogledajte ovaj prilično zanimljiv post na HULK stranicama:

http://www.linux.hr/modules/popnupblog/index.php?param=3-20060523212626

Vi ULK-ovci imate mene, Emira, Adis J. :smiley:

nasljednike :slight_smile:

pa nismo/niste toliko stari… :slight_smile:

Fora u tome je kada sam htjeo instalirati Linux pao direkt na njihove stranice jos sam bio u fazi razmisljanja kasnije sam naleti na nasem jeziku i to bas http://linux.org.ba/ koji je bio objasnjenje za Linux nesto kao Wikipedia opsirni sadrzaji i dobra preglednost onda sam odlucio da se javim na forum i tako je krenulo…
Do sada ni jedno moje pitanje koje sam postavio u vezi Linux-a, nije ostalo bez odgovora i na tome se zahvaljujem Amaru, Aldinu, Vedranu i drugima.
Samo kada se pogleda koliko je tema i poruka svaka cast, to govorim za sajt kao sajt. O BiH-ULK organizaciji nemam pojma, jer zivim daleko od domovine, ali sa sigurnoscu sa ovakvim aktivnostima ovdje na sajt-u mislim da ste jos bolje organizovaniji u stvarnosti.
Ne bih bas volio da se ovakvo slicni textovi nadju i ovdje.
Zato zelim vam mnogo srece u radu i novom podmaltku.
Medo :slight_smile:

Ma ovo gore receno iz HULK-a il moze se da se diskutije satima, mnoge tacke onog sto je receno. Al et ja sam osto bez komentar jos sinoc kad sam procito i sad sam poprilicno … neznam iskreno receno meni je receno depresivno i skroz pesimisticno. Istina boli a?

Najgore je kada dođe do raslojavanja na avim nivoima. Onda neminovno slijedi i raspad.

[quote=Adis]Pogledajte ovaj prilično zanimljiv post na HULK stranicama:

http://www.linux.hr/modules/popnupblog/index.php?param=3-20060523212626[/quote]
:clap: :clap: :clap:
Čovjek je potrefio 100%. Svako slovo se podjednako odnosi i na ULK BiH.

Edit: Istina, pokušali smo adresirati neke od ovih problema kroz projekat školarci i redovne sastanke u Nansenu. Ali sve to može i puno bolje…

Edit: Prethodne poruke su moderirane (ukljucujuci i moje) jer im nije mjesto ovdje. Molim vas, ako zelite nastaviti diskusiju, odovarajuca mail lista je pozeljna.

PS.
Jos jedna molba: ako moze bez usporedbe HULK-ULK, barem ne ovdje.

Hvala.

Hehe, cenzura na ULK forumu. Nisam se nadao da ce do toga doci :slight_smile:

Halo ljudi, da vas ja ne bih sve cenzurirao, možete malo stati sa prepirkom.

Pod broj jedan, većina poruka je bila totalno offtopic.

Pod broj dva, kad ste već totalno offtopic i lično učestvujete u diskusiji/prepirci, ne možete jedni drugima cenzurirati postove, zamolite nekog drugog admina/moderatora da to (prema potrebi) učini. I moderatori moraju poštovati određena pravila (makar ona bila nepisana).

Tema jeste zanimljiva, ljudi su nam tu u susjedstvu, mentalitet je tu negdje. Vrlo lako se slično može desiti (ili se dešava) i nama.

P.S.
Sanele, bit same teme je poređenje ULK-a i HULK-a, ovdje i sada :wink:

P.P.S.
Bjež’te sa teme u mene…

hehehehehehehehhehehehe… sta mislite da saberete sve obrisane postove ULK-a (bez testnog hame) i HULK-a i dobit cete broj obrisanih postova testnog hame =)

Sanele, bit same teme je poređenje ULK-a i HULK-a, ovdje i sada :wink:

Jeste, samo bit teme je bila promasena od samih pocetaka. Poredjenje oblika: “u pravu su, isti smo, anarhija…” ne stoji. Umjesto nakucanih atributivnih zakacki, bolje da su slova upotrijebljena u lociranju rupa i prijedloga za popunjavanjem istih.

Ako si optimista da :smiley:

“Ne može gore! Može može …”

Eh ja locirao jednu rupu ali me cenzurisali :slight_smile: