Kako spojiti 2 pc pomocu 2 modema .
Koristim suse 7.2 .
Hvala
… u medjuvremenu dok se naucis citati i postavljati pitanja na ispravan nacin sa dovoljno informacija i na pravo mjesto na ovom forumu procitaj kako se kompjuteri spajaju preko network kartica, pa kad imas taj mali osnov mozda nam mozes reci vise pa da ti neko i odgovori…
howto.linux.org.ba
Sretno i veselo…
He du Malmö Penner du hast doch kein blassen Schimeer du Windows Penner Idiot !
…jo jo, da su kod tebe samo idioti u kuci i da ti je to jedino sto imas u ustima (a najvjerovatnije i u glavi) me ne cudi nimalo…
Da si medjutim toliko depresivan se vidi po tvom postu kojeg saljes tri puta, a istovremeno se vidi da tebi i nije bilo stalo da saznas nesto - vec da se samo izlajes… No, kao sto sam na internetu vidio jedan slican odgovor na ovakve izlive prepisat cu ga tebi:" Nisi ti kriv sto si takav - vec lovacko drustvo" (razlog ces saznati drugi put)…
Det krävs inte så mycket att visa att man är idiot, poängen är att göra det tvärtom…
Za koju godinicu mozda i skontas da se lajanjem ne moze traziti pomoc na bezveze postavljena pitanja…
-----------
I jos jednom ponavljam za sve one koji dobro ne vide - ovaj dio nije za postavljanje ovakvih pitanja!
-----------
Usput, kad imadnes jaja k’o “Belgijski Plavi” i budes smio i da se potpises iza toga sto lanes - moci cemo nastaviti razgovor…
Sretno sa networkom!
Usput, izgleda je krajnje vrijeme da se ovaj clanak prevede i postavi na stranicu…
http://www.tuxedo.org/~esr/faqs/smart-questions.html
<font size=1>[ This message was edited by: Nihad on 2002-06-12 16:37 ]
Nihade de pusti me da nešto kažem ovom loše odgojenom momku.
Hallo, du Penner. Du solltest noch mal in die Schule, den " blaseen " schreibt man mit zwei "s " und nicht mit zwei " e ". Erst schreiben lernen , dann reden, und dann tippen.
Babysitter
I još nešto -Und Schimmer schreibt man mit zwei MM
Nemojmo ljudi da nam forum padne na niske grane kao sto je na info.ba, a sto se tice smart_questions-a treba i to, samo ko ce to citati kad evo kao sto vidimo ni howto koji im trebaju ne citaju :
trip0d
Da, u pravu ste vas dvojica…
Ovaj post treba samo zaboraviti i nista drugo…