Kdetv problem

imam opensuse 10.2 i tv karticu winfast pvr 2000, pri instalaciji mi ju je suse dobro prepozno te sada kada pokrenem kdetv mi nece dati lijepu sliku, vidi se da je to neki program ali nekako skroz izmaknuto…

sto je najsmjesnije kada napravim snapshot na njemu vidi se puuuuuno bolje sto je bilo na slici, inace se nemoze razaznati sto je tocno ali kada slikam onda se vidi:)

http://img258.imageshack.us/my.php?image=tv68200710272ko8.jpg

hehe, zole, znači napredujemo, (sad se malo i TV-a vidi), jesi li dodao one repos sa linka opensuse.org/“pa nešta repos link”, skini mythTV ili skini dobre codece za kdetv, pošto suse po defaultu ne shipuje neke codece (može biti i da je do toga)

ps:
pardon, možda je malo offtopic, ali eto mythtv-a fale na sve strane, pa možeš pokušati…

taj mithTV je stvarno kompliciran za instalirati, vec satima citam, sa jedne stranice na drugu, ali nista pametno nisam uspio, postoj za vise distribucija kako instalirati ali za suse ni spomena…

jel postoji negdje neki “how to” za opensuse ili neki automatski installer?

i one “repos-e” nisam skuzio sto su ni kako ih dodati:) nesto sam naso sa googleom ali neznam ni sta trazim…

I ja sam imao probleme sa MythTv, ali sam otkrio tvtime i strasno sam zadovoljan;) Narocito me zabavljaju one poruke koje svaki put mijenja tvtime (u naslovu prozora). Ako radi ne mijenjam ga;) Moje preporuke, umjesto MythTv pokusaj sa tvtime. Pogledaj snapshot, pa reci valja li stogod.
http://www.uploadgeek.com/uploads456/1/desktop6.jpg

[quote=jose]I ja sam imao probleme sa MythTv, ali sam otkrio tvtime i strasno sam zadovoljan;) Narocito me zabavljaju one poruke koje svaki put mijenja tvtime (u naslovu prozora). Ako radi ne mijenjam ga;) Moje preporuke, umjesto MythTv pokusaj sa tvtime. Pogledaj snapshot, pa reci valja li stogod.
http://www.uploadgeek.com/uploads456/1/desktop6.jpg[/quote]
koje ti je TV kartica (ako nije tajna), i jel to kablovski signal ili analogna antena (na screenshotu)

analogna , leadtek winfast pvr2000

U pitanju je Philips 7130, a signal je analogni, klasicna antena. Sa nekim verzijama linuxa postoji problem sa driverom, ali vecina je prepoznaje pri samoj instalaciji.

hvala (obojici), pošto sam prije imao winfast 2000 expert, a planirao sam kupovati nešta, pa me interesuje otprilike “šta valja”…