[quote=trip0d]Kick je nesto sasvim normalno i cesto vidjeno, ne znam zasto ti to toliko tesko pada - ni prvi ni posljednji put, metni kicku/banu spast ce sam vremenom
Ja sam znao sam sebe od muke kick/ban
AbsintheSyringe: a maher ti garant prijeti nesto tipa: “Ubice te trip0d, izbusice te, zgazit sa autom itd.”
Hajde kad djuturum dodje da sjedemo malo…!!! die7: bujrum i Vama :)[/quote]
neko mi je obeco cekic neki, pa ga kontam oprobat !
[quote=IceBreaker]@die7 - schlauf ti na Uni ne pomaze. Mene je voda povukla do dna sa full opremom - neopren odjelo + vesta! vesla se bacaju iz camca ukoliko dodje do prevrtanja. ko ne zna veslati - brzo se nauci Preminger nikad nikome nije skodio ( barem ne prvu gajbu i pol ), ali preporucam kupovinu dionica bihacke pivovare prije toga.
@Amar… ajd die7 se samo malo uzrujao… pa mene su bacali sa kanala i mreza, pa sam se opet vracao znam kako je biti frustriran u prvom trenutku
@absintheSyringe - tebi prijeti… a kako je meni… ja se morao odseliti iz Beca… hoce da se tuce na ispitima prepisuje ( ko biva ja znam bolje )… krade skripte za vrijeme ispita… prijeti… napada radi hebenog kompajlera… dijeli mi nadimke i imena IH RODILA GA MAJKA. da ga je projektovala - nebi ovakav ispao
Sve u svemu - deder kljuc ovdje i da pricamo o onom dual kor grudnom kosu Ipak nema vise frustracija - blic cu sam nekako da kupim ( ovaj ukradem ).
[quote=trip0d]AbsintheSyringe: a maher ti garant prijeti nesto tipa: “Ubice te trip0d, izbusice te, zgazit sa autom itd.”
Hajde kad djuturum dodje da sjedemo malo…!!! die7: bujrum i Vama :)[/quote]
Sjest cemo, samo viknite. Evo ja danas doso, i on ce ja mislim sutra se pojavit. Cak sam mu i kupio sto mi je reko da mu kupim.
@IceBreaker- Pa ja, i meni fizicki prijeti. Ma cim su tako i malo u dijaspori glume frajera.
Dragi Ledolomac, sedmica (die 7) je odrasla i na Uni i na Sani, zato znam sto govorim u vezi slaufa (demonstracija uzivo slijedi, to je fola poznata onima generacije 73,74,75,76…)… a i brate kad budete bacali bacite Vedrana na goru Sedru nego mene,…dje moze pivo skoditi…
@hamo ma pustite mene i floya s’mirom,kada smetamo civilizovano nas upozorite i nema frke i oticemo na privat ili neki drugi kanal,nije frka al kick je frka,eto toliko
@abs ma haman bi te i ja nalupo ako nista onda radi onog vmware beda…pa naravno glumimo frajere kad na dijeli 800-900 km odstojanja
@svima koji su zaintresovani za maraton premingera i raznorazne demonstracije (cak i one sa slaufom) u drugoj sedmici 8 mj (jel to augustus) sam na prostorima V.Kladusa-S.most-Visoko-Sarajevo…i naravno Mostar (moram se pokloniti malom zmaju, bez hebe) pa cemo se malo po bosanski…svi su dobro dosli na jos jednom proputovanju Dzumura 10
pozdrav svima
P.S ma ja sam ipak za to da Vedrana bacite prvog…
P.S² …ma dabogda se svi vi selili…(satran sam ko macka)…
[quote=exorcism]@die7
pa ti uvijek pretjerujes. smiri malo hormone. ne budi debil ![/quote]
Ocit primjer vokabulara nize primitivne nesorte ljudi od pola knjige (ili tacnije od 1/4 i par slika), kada se doda ocito nepoznavanje teme , niti cinjenica , niti poznavanje moje licnosti uvidi se opsta skoro licimijerna niskost prirode gsp.exonecega (ko se tebi obrati misu jedan, ili ti onako nepozvan da nabacis koju glupu ccc,…zasto uvijek ima umjetnika koji neskuze fol)
hehehe… ja uvijek pratim tvoje “pametne” komentare na irc-u. i ti i onaj floyy (aka. floyyers) imate pravo glupu zajebanciju. to sto nisi prosao kroz neke zivotne faze ne znaci da ostali nisu. grow up!
c c c… znao sam da ce se neki uvrijedjeni tuzlak javiti i kukati radi reklame cuo sam da ima nekih 15 metara u sirini milina… jel ona dobra treba na njoj
@die7 - bacicu ja i tebe i Vedrana… ili kad vas pogledam, ima sami da skacete
@exorcism - koji je tebi? ajd kontam - ne pase ti osoba - ignorisi je… uvijek uletis nekom ponizavajucom izjavom ( kako za sebe, tako za die7 ) upasti. Ako ti se ne svidja njihova furka, iskljucis se. Ajd napravi ti neku bolju.
Evo Absinthe hoce batina… a maher je stigao kuci… a bice vas mrtvih
Ono… za pice nikad nije problem… ni za polemati se… al ako se lemamo, ajmo to podnijeti muski… sta kazete na to…
Ma skacem dobrovoljno laste_nanoge…
Zdogovor ostaje za 2 sedm. augustusa,dolazimo ja i Safir da vas nakickamo,a u paru imamo preko 200kg…pa cemo vidjeti za taj Preminger_pokolj…(jel vama jasno da sam ja ovdje vec 12-14 godina u Bavraskoj na pivnim pripremama,a ovdje se pije iz krigle od 1L heheh)
A Abs ce biti namlacen ko niko, nemogu ja onda ce maher (ja sam od oni sto sutaju kad je tip vec K’O)
A ti “ledeni” vec stavi gajbu da se hladi ,prvo skocim do V.Kladuse pa onda Bihac…
poz .*
P.S SAMO NEMOJ DA SPIKAMO PREVISE O INFORMATICI (BAREM MANJE OD 3-4 H/D)…hebga odmor mi je (nakon 3 god)
Ma jok, ja ostajem gdje i jesam. Hahahaa eee cak me i pito “Uzimas li kakve vitamine” A ja mu odgovaram droge odma, jer stvarno nikad nije bio sumniviji Ma …