Kick sa IRCa?

Postoje tablete za smirenje ,postoji i normalna komunikacija,jelda Vedrane Ljubovicu?
Ako nisi u stanju ovo drugo a ti primjeni ovo prvo i uzivaj …rahatluk jaraneee.
Jedno veliko pfulj na taj sramni potez izazvan ismijavanjem tvog ponizavanja floyya,bruka!
I vi tako hocete negdje ili da neko dodje tu,hmmm ok!

P.S pa sto ja tracim uopste svoje vrijeme sa …

Ej die7 zvucis kao punica… oj Vedrane Ljubovicu …

Kickovao te jer se raja trudi da dobijemo DebConf7 u Sarajevu i IRC nam je nacin komunikacije, a ti i floyy ste pricali o posve random stvarima koje ste bogme mogli i na private. Drugim rijecima, ometate i ponasate se kao mala djeca, zar nije bolje da se ukljucite u akciju umjesto sto mlatite slamu na IRCu?

Pozz,
adioe3. :wink:

Die7 … ja sam vas jedno 10-20 minuta prije nego sto je vedran kicknuo stavio na ignore jer ste stvarno smetali …

Ok ,ne kazem da nismo bili cijelo vrijeme u toku i u istoj semi,ali mogao nam je neko to isto staviti do znanja da trenutno smetamo,ikao je to bio maximalno 3-4 min talk u kojem smo izmjenili par pozdrava,i folova kao sto to uradim sa svakim (skoro) koji stigne na irc …mali tip da odemo na “private” me zasigurno naljutio a ni floyya…i nama je irc nacin komunikacije…
Medjutim primitivnim nacinom igrati se nekih ispoljavanja moci sto je kod Vedrana normala je zaista djetinjasto i ne profesionalno.
Sta je sledeci korak,ban sa Foruma,uvodjenje zabrane ulaska u BiH,paljenje kuce u Prijedoru i sl.
A gluposti boze dragi i to sebe naziva nekim kur** ma bjazi ode citati miki mausa to je inteligentnije nego se sa pojedinima po Forumu “ganjati”

P.S bolje da vam ne dodju ljudi na Debconf,pa vi bi i njih kicknuli

Ma ja to ti je i najbolje … miki maus je zakon …

Ne znam o čemu se radi, ali dajte nije vam 13 pa da se kickate i banujete, mislim da nema potrebe za ovo prepucavanje na forumu.

pih …
ocete se to pobiti oko obicnog bana :stuck_out_tongue:
isto ste djeca :stuck_out_tongue:

vas sve treba fino dovesti u Bihac… baciti u hladnu Unu ( najbolje sa strbackog buka ), onda vas tako napiti da iduci dan pomislite da vam je PREMINGER mati, otac i vase srednje ime, a na kraju izlemati ko neposlusno dijete… jer ste na kraju krajeva samo jako mali i nezreli balavci koji se zalite kad vam neko uzme lizu ili autic i odmah trcite tuzakati nekog ( i to pogotovo u javnosti ).

die7 - iduci put /query <vedranov_nick> i priupitaj ga sto te “kicknuo” ( znaci nije ti zabranio da se vratis ), umjesto da ga tuzakas po forumu… istina… ovaj dio foruma je offtopic, al’ jesu li privatni problemi nesto sto se tice ULKa i clanova… ako jesu - meni fali 100 EURa za novi blic, pa deder napravite neku humanitarnu akciju :slight_smile:

Pozdrav

Ice

kakav blic ? fotka ?

blic…skljoc…kvrc…

http://www.canon.de/about_us/news/consumer_releases/foto/20_08_04_580ex.asp

e ovaj blic… mora maher sve znat… cijena mu je 410 EURa… pa zato… HOCUUUUUUUU I JA BLIC… kad smo kod osobnih frustracija i ono… totalno lame i waaaaaaaay off topic tema… evo jos jedna… kompajliram kernel za 386 platformu i dobijem gresku

CC arch/i386/kernel/cpu/transmeta.o
arch/i386/kernel/cpu/transmeta.c: In function ‘init_transmeta’:
arch/i386/kernel/cpu/transmeta.c:12: warning: ‘cpu_freq’ may be used uninitialized in this function

ono… nidje veze !.. daj te mi neki blic-odgovor da skuzim kakve veze ima transmeta sa K6 procesorom?

Pozdrav

Ice

a da iskljucis cpufreq ? to se nalazi tamo cini mi se u power managementu …

ja znam da ti meni neces vjerovati, ali here it goes :slight_smile:

CONFIG_CPU_FREQ is not set … 2.6.17.4 !

sto je najsmjesnije - na jednom racunaru te greske nema, na drugom ima… config skoro pa isti… gcc nije isti… nasao sam na netu da se radi o GCC bugu, ali nikako da ga ukapiram… mislim ono… FRUSTRIRAAAAAAAAAN SAM :smiley: muahahaha

Pozdrav

Ice

pa napravi update gcc-a maxume jedan

gcc version 4.1.2 20060630 (prerelease) (Debian 4.1.1-6) ??? IMAL NOVIJA VERZIJA ??? bas si za izmaherisati :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: da … i ovo je offtopic… personalna frustracija… grrrr :smiley:

[quote=IceBreaker]vas sve treba fino dovesti u Bihac… baciti u hladnu Unu ( najbolje sa strbackog buka ), onda vas tako napiti da iduci dan pomislite da vam je PREMINGER mati, otac i vase srednje ime, a na kraju izlemati ko neposlusno dijete… jer ste na kraju krajeva samo jako mali i nezreli balavci koji se zalite kad vam neko uzme lizu ili autic i odmah trcite tuzakati nekog ( i to pogotovo u javnosti ).

die7 - iduci put /query <vedranov_nick> i priupitaj ga sto te “kicknuo” ( znaci nije ti zabranio da se vratis ), umjesto da ga tuzakas po forumu… istina… ovaj dio foruma je offtopic, al’ jesu li privatni problemi nesto sto se tice ULKa i clanova… ako jesu - meni fali 100 EURa za novi blic, pa deder napravite neku humanitarnu akciju :slight_smile:

Pozdrav

Ice[/quote]
Potpisujem, ali pod uslovom da dobijem slauf u fazonu labuda, i da me samo ne tuku po bubrezima (to je na onim sportskim pripemama 92 u logoru Omarska vec dobrano odradjeno), a sto se tice PREMINGERA to bi bio dobar maraton

P.S ma jasta je zabranio ,cudime da mi nije i na Forumu zabranjen pristup…cccc,ako neka ga

die7,

odluka da se ti i floy banujete i izbacite sa irca nije bila isključivo vedranova, postojala je konsultacija prije toga sa ljudima koji su činili SJJ local orga team za DebConf7. Naš sastanak na ircu je bio isključivo radnog karaktera i isključivo se odnosio na pripreme kandidature Sarajeva za DebConf. Dosta nas je puno truda i puno rada uložilo u tu kandidaturu tako da zaista nismo imali vremena da se objašnjavamo ni sa floyom ni sa tobom niti da vam objašnjavamo kako ćete se ponašati na javnom kanalu. I nije bilo u pitanju samo vaše pozdravljanje i razmjenjivanje folova od 3-4 minute već dosta duža diskusija koju ste samo vas dvojica kontali i koja se ticala samo vas dvojice.

Sve u svemu, ban je ukinut, dobrošli ste na kanal ukoliko to želite.

Eh eh die bolan vedran je normalan tip. Zamisli kako je meni kad mi ovaj maher non stop nesto prijeti :smiley:

@die7 - schlauf :slight_smile: ti na Uni ne pomaze. Mene je voda povukla do dna sa full opremom - neopren odjelo + vesta! vesla se bacaju iz camca ukoliko dodje do prevrtanja. ko ne zna veslati - brzo se nauci :wink: Preminger nikad nikome nije skodio ( barem ne prvu gajbu i pol ), ali preporucam kupovinu dionica bihacke pivovare prije toga.

@Amar… ajd die7 se samo malo uzrujao… pa mene su bacali sa kanala i mreza, pa sam se opet vracao :smiley: znam kako je biti frustriran u prvom trenutku

@absintheSyringe - tebi prijeti… a kako je meni… ja se morao odseliti iz Beca… hoce da se tuce :slight_smile: na ispitima prepisuje ( ko biva ja znam bolje )… krade skripte za vrijeme ispita… prijeti… napada radi hebenog kompajlera… dijeli mi nadimke i imena :slight_smile: IH RODILA GA MAJKA. da ga je projektovala - nebi ovakav ispao :smiley:

Sve u svemu - deder kljuc ovdje i da pricamo o onom dual kor grudnom kosu :smiley: Ipak nema vise frustracija - blic cu sam nekako da kupim ( ovaj ukradem :smiley: ).

Pozdrav

Ice

Kick je nesto sasvim normalno i cesto vidjeno, ne znam zasto ti to toliko tesko pada - ni prvi ni posljednji put, metni kicku/banu spast ce sam vremenom :smiley:
Ja sam znao sam sebe od muke kick/ban :slight_smile:
AbsintheSyringe: a maher ti garant prijeti nesto tipa: “Ubice te trip0d, izbusice te, zgazit sa autom itd.” :slight_smile: :slight_smile:
Hajde kad djuturum dodje da sjedemo malo…!!! die7: bujrum i Vama :slight_smile: