Cesto mi se desi da kad u KInternet izaberem opciju ‘Dial in’ i kad upisem svoju lozinku, racunar zamrzne, mis se ne mice.Za to vrijeme procesor je stalno aktivan, svjetlosni indikator na kucistu je crven.Jedini izlaz je da restartujem racunar rucno. Jednom sam cekao oko 15 minuta ne bi li ‘dosao sebi’ ali nista od toga.Do cega je problem i kako to mogu popraviti???
Drugi problem je to da se prije 2 dana pokretanje Linuxa stravicno usporilo.Ne mislim na boot proces, nego poslije login-a kada se ucitava windows menadzer,desktop,vanjski uredjaji itd.Prije se puno brze sve ovo ucitavalo ali ne znam sta je moglo dovesti toga.Da neko slucajno ne zna???
[quote]Cesto mi se desi da kad u KInternet izaberem opciju ‘Dial in’ i kad upisem svoju lozinku, racunar zamrzne, mis se ne mice.Za to vrijeme procesor je stalno aktivan, svjetlosni indikator na kucistu je crven.Jedini izlaz je da restartujem racunar rucno. Jednom sam cekao oko 15 minuta ne bi li ‘dosao sebi’ ali nista od toga.Do cega je problem i kako to mogu popraviti???
[/quote]
ovoga je bilo i kod mene, verzija 9.0 je skoro prevaziđena kada snimiš nešta novije vidjećeš i sam posebno što se tiče izgleda KDE-a, nabavi 9.1 ili 9.2, još malo pa će i 9.3 izaći, a mogao bi probati MDK - dobar je - trust me.
kako se moze popraviti? to ti nebih mogao reci, osim da snimis novu verziju