Koliko traje "instalacija" gentoo-a

instalirao ja tak tu 2007… sooper, saso mange ima, i compiz, i ovo i ono i la ora…
prvo sto mi je zapelo je to sto ne mjenja window handle properties… sve ostale boje mjenja (kad je compiz on) prebolim nekako to… gledajuci one bilboarde pri instalaciji instaliram i cedegu… kaze nisu ti dobri driveri… provjeri ih… ati.amd.com/support/driver.html instaliram… i jopet welli da nisu dobri driveri… sa compizom prvi test ne prodje, brez njega dva testa ne prolaze…
haj… moze se i brez flatout-a…
instaliram i indijanca, koji mi b.t.w. treba za posla… mod_php fino instaliran , welli drake…
http://localhost

It Works

ma ***** radi.. ne prepozna php... ne parsira gi ama ni mal... udri po configu... mime typesovima... cak sam i webmin upotrebio... nece indijanac nauci php pa to ti je... a francuz welli da indijanac zna php

cd /usr/src/linux & make menuconfig
greska broj jedan… greska broj dva…

make xconfig … greska #1

make gconfig … nemas gtk… ma ko nema gtk majmune jedan…

ima da riknem zbog ovoga…

Huh jel ovdje rijec o Mandrivi ili Gentoo-u… ono pravo si me zbunio 'vako na uranku :smiley:

Nisam nešto koristio compiz tako da nemam komentara na ova ranija pitanja.

Jesi li probao totalno disablovati 3D efekte koristeći Mandriva kontrolni centar?

[quote=Bo]instaliram i indijanca, koji mi b.t.w. treba za posla… mod_php fino instaliran , welli drake…
http://localhost

It Works

ma ***** radi.. ne prepozna php... ne parsira gi ama ni mal...[/quote] Hajd pošalji izlaz [b]rpm -qa | grep apache[/b]

[quote]cd /usr/src/linux & make menuconfig
greska broj jedan… greska broj dva…[/quote]
Imaš li kernel-source ili kernel-source-stripped ?

Naravno misli se na gtk-devel, glib-devel i libglade-devel

ovo za apache cem zbavim, nisam sad home, a make menuconfig welli da fali neka skripta…

xconfig neke dvije greske… ne merem se sjetim

a gtk imam, sve navedeno

sa ukljucenim efektima ne prolazi kao prvi test, iako messa gears trce…
sa iskljucenim efektima, znaci samo kde prva dva testa ne prolaze…

rucno sam dodao loadmodule … u httpd.conf i jos par stvari koje je francuz trebao odraditi, php sad radi, mada moram odraditi jos manju gomilu podesavanja, apache 2 bible je dobrodosla :smiley:

Ne znam, ja sam probao urpmi apache-mod_php kada si ti postavio pitanje i radilo mi je isprve… zato pitam koje pakete imaš. Što se tiče grešaka, imam kernel-source-stripped i ispisuje mi iste te greške koje spominješ a kernel-source radi pouzdano (probavao sam na drugoj mašini). Imaš i kernel-source-linus (bez patcheva).

ma i meni pokazuje rpm -qa |grep apache da ima mod_php
a brez patcheva nemam kernel…

A da li imaš ostale pakete:

[root@localhost scripts]# rpm -qa | grep apache apache-conf-2.2.3-3mdv2007.0 apache-mpm-prefork-2.2.3-1mdv2007.0 apache-modules-2.2.3-1mdv2007.0 apache-base-2.2.3-1mdv2007.0 apache-mod_php-5.1.6-2mdv2007.0
Ja bih probao deinstalirati sve apache-* pakete, pobrisati svu konfiguraciju vezanu za apache, pa ponovo kucati urpmi apache-mod_php jer kao što rekoh default instalacija provjereno radi ok.

Izvinjavam se, kernel-linus-source a ne kernel-source-linus