Neka Carmacka, dobar je on
Ja sam “primio” ovu vijest prije ovog posta, procito post, malo komentare, reko da je to post samo od jednog od nasih presjednika i otiso dalje. Licno smatram da su blogger.ba blogovi absolutno smece.
Ali nakon ovog drugog posta sto sam sad procito, ispade da je on totalno uredu covjek. Ali opet, tu sad upada abs da party pupper.
Slozili se il ne, postavljanje blogova politicira je trend u EU … pisanje blogova. Sto ne banuju pusenje? I to je trend. Turska koja je vec 30godina u Europskoj uniji a jos nije ni blizu, banova pusenje, jedna od vecih atrakcija pusenje nargila i tih fazona u Istanbulu, sad toga vise nema da bi se dodvorilo EU.
A nasi politicari pisu blogove. Jako. Mene prije par dana, izmlatise specijalci, jer sam snimo jer nisam mogo da vjerujem sta rade, i kad kazem imam pravo da snimam na javnom prostoru on mi kaze pravis se pametan i zavrsim sa jos 3 43 broja nogu na sebi. I na kraju, oni podnose tuzbu protiv mene kako sam ja njih tuko. A u avazu crna hrnoika, ja, mhm, kako ja pravim 5ranje po Tuzli. Kleveta.
Za to vrijeme moj prijesdnik, pardon jedan od mojih presjednika pise blog. Pisem ga care i ja, pa A nesmijem da kazem o svom dogadjaju o specijalcima, a i da ne spominjem nasu bosansku verziju demokracije. Da sam u komunizmu, pa i et.
Sve je to ba sminka, sve je to ubuntu.
Et mog ne politickog odgovora