Konqueror & BiHnet

Na 9.0, nisam imao problema, sada dobijam ovo kada ukucam username i password, i kada kliknem na detaljni izvjestaj:

[b]" Server Error

This server has encountered an internal error which prevents it from fulfilling your request. The most likely cause is a misconfiguration. Please ask the administrator to look for messages in the server’s error log. "[/b]

ovo mi je isto pisalo i na 9.0 ali odmah bi se nakon te stranice na kojoj bi pisalo ucitala stranica sa detaljanim izvjestajem, znam da ima raje koja su na bihnetu pa da pitam ako neko ko koristi 9.2 ima isti problem. (Paket UNI dial up).

ps
nesto mi se neda da ovaj 9.2 radi kako treba, sad nastimaj ovo, sad nece ono lol

Probao sam na Mozilla Firefox… radi!
ali ja bi ipak volio da znam sta je u pitanju sa ovim K-om

I kod mene isto, kad sam zadnji put pričao sa ljudima iz Bihneta rekli su mi “to se dešava ponekad, klikni refresh” :s
Konqueror 3.2 ima dosta problema sa renderingom kojih nije bilo u ranijim verzijama! To je posljedica nepotpunog mergea Safari koda, najnovije verzije (3.3.2 i eventualno buduća 3.3.3) su puno bolje po tom pitanju.

Evo kod mene na MDK 10.1 proradio konqueror & bihnet! Možda zato što mi je KDE 3.2?

Konqueror ima dosta bugova, nije do KDE.

meni je najgore sto nemogu gmail otvorit sa Konqueror.

aldine…kako slusa taj 10.1 ?

odo ja sad fedoricu svoju da stavim :smiley:

Pa koristi Firefox.

Hej super :slight_smile:

I to je popravljeno sad, koristi noviju verziju :slight_smile:

[quote]Konqueror ima dosta bugova, nije do KDE.

meni je najgore sto nemogu gmail otvorit sa Konqueror.

aldine…kako slusa taj 10.1 ?

odo ja sad fedoricu svoju da stavim :D[/quote]

Dobar je, privikavam se, ma opet imam problema lol, ali u manjem broju.

Ali zakratko, evo opet neće, ista greška.