Za sve koji zele da nauce ponesto o informatici a engleski ili njemacki im nisu mrski i imaju instaliran realplayer ili neki drugi player kao if lash player,preporucujem sledece linkove
ajde kad vec imas tako dobrih linkova - mozda mi budes spas Anomaly detection / Anomalieerkennung / detekcija anomalija… plus ako je moguce da bude vezano za podatke koji se mogu dobiti koristenjem RADIUS servera ( ne - ne planiram komercijalni proizvod, nego se radi o mom seminarskom )…
Mislim da je za pocetak dovoljno Almire ima tu Materijala za sledecih par mjeseci…u nekom drugom postu OK.
Ako je bas hitno onda specifiziraj Temu poput IceBreakera.
zna li neko postoji li mogucnost kako bi se ti flash filmovi mogli spasiti na racunar. malo sam googlao, al nista korisno nisam nasao. imaju tipovi npr da pogledas source stranice te da lociras swf filove, no izgleda da u nekim slucajevima uopste nema swf filova vec vjerovatno samo linkovi na njih.
zna li neko postoji li mogucnost kako bi se ti flash filmovi mogli spasiti na racunar. malo sam googlao, al nista korisno nisam nasao. imaju tipovi npr da pogledas source stranice te da lociras swf filove, no izgleda da u nekim slucajevima uopste nema swf filova vec vjerovatno samo linkovi na njih.[/quote] keepvid.com ili jos bolje ook extenzija za FF…snima flash kao .flv file-ove… Na windowsu ih gledas sa flv playerom, na linuxu mplayer…
pozz