eh ovako
imam problema kad hocu da se konektujem na internet preko Slackware 9.1 al samo kad to radim preko mog providera tj. inet u Tuzli
naime kada se probam konektovat preko bihneta onda sve radi normalno, ali kad probam preko ineta dobijem sljedeci error
Jan 4 14:56:40 lost pppd[4827]: Cannot determine ethernet address for proxy ARP
ako ko zna zamolio bi vas da mi pomognete…
tnx
Ne znam u cemu bi mogla biti greska. Pogledaj na howto podesavanje kppp/a. Mozda si pogresio u nekom od koraka… Upozorenje> Tekst je jako star i nebi mu skodila nova verzija…
Hehehehhe, na provideru nema greske ja se spajam evo godinama i sve radi uredno.
Nego l1nx nesto je do tebe, pogledaj kako si iskonfiguriso taj kppp a ako zapne posalji mail na: trip0d@inet.ba , posto je on valjda zauzet pa nemoze citat forum on ti moze pomoc oko toga, a da sam ja u Tz rado bih ti izaso u susret.
pregledo sam kppp evo malo prije i kolko ja vidim sve je OK a i mirza “crazy_m” je bio i on je gledo i nije mogo skontat u cemu je problem, jer moze preko bihneta a nece preko ineeta da se konektuje
hvala maher-u poslat cu ja mail tripodu, pa ako bude on sta znao, a trebo bi jer on tamo sljaka po cijeli dan