malo sam googlao oko ovoga, nisam nasao program ali je bilo diskusije o ovome, posto sam uspio napokon install win, sad mi je kwrite potreban za rada, jer je to jednostavno najbolji text editor. Ne znam kakvi su paketi slicne upotrebe sa GTK++ om al et…
Ne! To je definitivno (G)Vim.
Dobro svako ima svoje potrebe i o tome se da a i nemora diskutovati (moje licno misljenje da ni wordpad nije los,ako vec mora da je pod windowsom),kwrite definitivno nema za win32 podlogu ali kao altrenativa se nudi “Cooperative Linux”,to je modifizirani linux koji pod windowsom starta kao aplikacija (da kao bilo koja druga aplikacija tj software) i cija je instalacija i konfiguracija vrlo jednostavna,a i razumljivo samo po sebi donosi i rijesenje tvog problema,sa kojim ces pored kwrite moci imati i druge alate na windowsu.
pozdrav i cestitam na uspjesnoj instalaciji windowsa!!!
P.S i sam sam isprobao COlinux i mogu reci da je extremno tricky
pogledaj i cygwin… ja sam recimo instalirao cygwin sa X windowsima pod Win2000 i onda recimo dignes X ucygwin-u (startx) bez problema se ssh prikpocam remotely na linux (ssh -X user@192.168.0.1) i otvaram X apps remotely. siguran sam da cygwin mozes naci sve pakete koji su ti potrebni da bi radio i Kwrite samo sa Win masine…
Pozdrav,
ch