Laptop Cooler

rastavljao sam danas ovaj svoj HP Compaq 6715s. nikako skinuti cooler. smeta ona ploca ispod ekrana, nesto me strah koristiti silu. nece nikako da spane pa sam popizdio i samo usisao sa vrha. cini se da je pomoglo posto je sad upola tisi :D.

Moras skinuti plastiku ispod ekrana , zavuces lagano neki sarafciger , i podignes , samo lagano i neces slomiti.I onda moras jos jedan saraf odsarafiti da bi skinuo cooler.

ma ne funkcionira lagano vjeruj mi. sa strane ga je najteze izvuci. ma vidjet cu to kasnije sad mi se lijeno peglat. uglavnom, puno se manje grije, cak mu je i peformansa bolja.

Ja sam isto rastavljao svoj , moras i sa jedne i sa druge strane zavuci sarafciger na dio na koje je ekran fiksiran.

ma skonto sam kako ide, skinuo sam dokumentaciju pa sam isao po tome. samo mi nesto previse pricvrsceno. mogli su samo saraf staviti xD

Ma slobodno malo jace , jaka je plastika :smiley:

ipak sam ja jaci od plastike xD. ma briga me za plastiku neg da ne ostetim vod ili plocicu nekakvu. ko ce ga onda na servis gonjat :frowning:

ev sredio sam ga, nisam imao mira. poslusao sam savjet pa sam djelovao sa par njutna vise. “lllike a glllove” kao sto bi jim carrey rekao xD. sta tisi?! ne cuje se nikako. mozes cuti onu led diodu kad blinka haha. malo mi je falilo da se udusim od one prasine.