LightScribe

Dakle postoji li nekakav software za linux za lightscribe? Prevrnuo sam google i sve nalazim neke stare programe kojih nema vise u repozitorijumima ili se ne mogu instalirati.

Kubuntu 10.10.

http://www.lightscribe.com/downloadsection/ ?

Probao sam vec. Nema za 64 aritekturu ali sam instalirao sa --force-architecture i opet nista. Zapravo instalira se paket, medjutim nigdje nema programa da se pokrene.

Izgleda da sam ga deinstalirao jer sad ne mogu da ga nađem. U svakom slučaju, imao sam instaliran taj paket i radio je kako i piše (istina na 32bit računaru). Bio je neki izvršni program koji se nije sam dodao u menije nego sam ga ručno našao listajući sadržaj paketa. Kad ga pokreneš, traži ti da zadaš sliku koja mora biti savršeno odgovarajućih dimenzija (ima preview ali se ne možeš baš osloniti na njega, barem meni nije potpuno odgovarao njihov template dimenzijama cd-a). Onda klikneš na dugme i to je to :slight_smile:

Ma uspio sam na kraju ali opet glupost. Moze samo pisati “u krug” ako me razumijete. Nisam nasao ni da mogu ubaciti template svoj nego da koristim neki od njegovih 5 - 6. Dakle tekst ide koncetricno u krugove a ne ravno sto mi je totalno bezveze.

To je sve sa stranice od prvog posta http://www.lightscribe.com/downloadsection/

Nacrtaj brate rukom

sigurno ce jos ljepse izgledat’