Linux i snovi.... :)

evo sad se probudih i kontam jesam li normalna ](*,)

upravo sam sanjala da prijateljica ima kucnog ljubimca PINGVINA visokog 2m i teskog oko 500kg koji hoce da me zagrli i poljubi +cheers+ , jer mu je to neka “navika”

Boze drage, heheh :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

za ovo definitivno nemate rjesenje :wink: , a meni ostaje da se obratim u TEEN, u odjeljku “jesam li normalna”

p.s. valjda je razlog taj sto ne mogu docekati da instaliram si Linux, cekam DVD :smt038

:shock: :shock: :shock:

:lol:

:lol: :wink:

Ovo postaje opasno… Hocel’ jos otic’ u system administratore ili jos gore - linux programere? :rolleyes: :? :shock:

ma nek ide gdje hoce samo nek ne ide za mnom he he :azdaja:

Drugs are bad … mkay?

draga nasa hanumice,

iduci put postavi nekog frajera na background a ne pingvina… tako ces barem sanjati da te taj frajer grli :smiley: a ne godzilla pingvin :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: kloni se droga :stuck_out_tongue:

[quote]Drugs are bad … mkay?[/quote] :28: hehehhe mkay!

Mora da sam bio ja to su moje proporcije :smiley:

he he he  :-)

he he he :slight_smile:

[quote]evo sad se probudih i kontam jesam li normalna ](*,)

upravo sam sanjala da prijateljica ima kucnog ljubimca PINGVINA visokog 2m i teskog oko 500kg koji hoce da me zagrli i poljubi +cheers+ , jer mu je to neka “navika”

za ovo definitivno nemate rjesenje :wink: , a meni ostaje da se obratim u TEEN, u odjeljku “jesam li normalna”

p.s. valjda je razlog taj sto ne mogu docekati da instaliram si Linux, cekam DVD :smt038[/quote]

ja sam ga sanjo svaki dan ispocetka.
a kad nesto nisam mogao narihtati, u snu sam se zabrinuo i vrtio po krevetu cijelo vrijeme.

[quote]evo sad se probudih i kontam jesam li normalna ](*,)

p.s. valjda je razlog taj sto ne mogu docekati da instaliram si Linux, cekam DVD :smt038[/quote]

LMFAO…

sta bi onda bilo kad bi mozillu koristila…

[quote]

sta bi onda bilo kad bi mozillu koristila…[/quote]

pa koristim, hehe, no nema posljedica :rolleyes:
jos :?

ja sam jednom citavu noc radio i kad sam legao u krevet i zaspao - sinulo mi zasto mi qmail nece da radi… skocim, ispravim gresku, pokrenem qmail i legnem spavat :smiley:

Pozdrav

Ice

[quote=“IceBreaker”]ja sam jednom citavu noc radio i kad sam legao u krevet i zaspao - sinulo mi zasto mi qmail nece da radi… skocim, ispravim gresku, pokrenem qmail i legnem spavat :D/quote]

To se i meni često događa… Sanjam rješenje.