Linux igrice

Da bi poboljsali Linux trebali bi ubaciti nekih novih igara za one koji se zele zabaviti a to su – svi. Dobro, ne bas svi , ali svakome je potrebno malo zabave. A kad su u pitanju igrice na Linuxu - solidno je! Mada provjerio sam na internetu da ima i Call of Duty za Linux , pa bi se recimo to moglo dodati! I sto se tice BHLD-a trebao bi se stavljati na DVD. Znam da je to skuplje, ali sve vise ih ima dvd-rom.

Pa trebali bi da IGRAAMMOOOOOOOO Call Of Duty

pa sto stati samo tu …mogli bi ubaciti sve igre koje su napravljene … pa onda mozda i koji film stavit tu …eto nek se najde…i to je zabava …pa bi to onda bilo nesto kao pakovanje na jedno 10 DVD-a…ma solidno hehhehe

Multimedia Distrubution …comes only on 10 DVD-s…it’s great!!

](*,) +looool+ +pong+

heheheh joooj :lol:

Umm … sta ce ti ista pored Tetrisa ba???

Vas dva na vrhu topica ste stvarno glupi. Napisite nesto korisno. Ako vam se igraju igrice na linuxu mozete zamoliti da vam se objasni sta trebate uraditi a ne vezivati to za BHLD. BHLD je live distribucija i ne ocekujte maximum. Ljudi se trude da nesto naprave i trebate imati respekta prema tome.

Call of Duty je komercijalna igrica. Koliko znam na jednoj linux distribuciji se nalaze samo GPL paketi. I niko vam nece staviti COD na jednu distribuciju. Niti bilo koji komercijalni software.

Sa Linuxima dolazi više igrica nego npr. na ’ nekom’ drugim OS-u . A ako zelis da igras
npr. Doom 3 na bilo kojoj OS platformi morat ćeš isto da platiš.
:wink:

Nemoze tako! Sta mislite da BHLD stane na 10 cd-ova . Bilo bi odlicno.
Toliko igrica na Linuxu ima vise nego na svim ostalim os-ovima zajedno. Ne znam sto bi uopste dodavali , kada ima sasvim dovoljno dobrih trenutno. Samo malo bolje pogledajte. A kome je do zabave ima internet i to… pa eto…

Unaprijed Zahvaljujem
Adis J 8) :smiley:

[quote]Nemoze tako! Sta mislite da BHLD stane na 10 cd-ova . Bilo bi odlicno.
Toliko igrica na Linuxu ima vise nego na svim ostalim os-ovima zajedno. Ne znam sto bi uopste dodavali , kada ima sasvim dovoljno dobrih trenutno. Samo malo bolje pogledajte. A kome je do zabave ima internet i to… pa eto…

Unaprijed Zahvaljujem
Adis J 8) :D[/quote]

Umm… haa? +visi+
Moderatori budite korisni, ubijte ove postove (lock them for God’s sake)

ja nisam rekao da moze stati na BHLD Ta igrica Call of Duty