hmm… da vidimo. backtrack je nakva exploit distro bazirana na slackware. pokusao sam koristiti one skripte na njemu pa ispalo neuspjesno, moglo bi se reci da ne znam hehe. CentOs mi je bio prva distribucija. baziran je na redhatu. nije los. isto kao fedora samo sto umjesto fedora pise centOs xD. nisam znao da CentOS ima live. damn small linux sam pokrenuo al mi nije funkcionirala tipkovnica. pokusao sam ispraviti to al sam na kraju odustao. fedora mi je odlicna distro. druga na kojoj sam se malo duze zadrzao. prva je ubuntu. na ubuntu najvise radi hrpe stvari sto je falilo. oko njega sam se navise i nervirao. draza mi je fedora ipak. knoppix sam samo pokrenuo. vidio KDE po defaultu i pobjegao odmah. po puppy linuxu sam se samo prosvrljao. odlicna distro ako zelis imati lightweight os sa sirokim spektrom paketa. i namjestio sam mrezu u 5 sekundi :D. slax je drama distro ako zelis da te komp slusa. pod tim obuhvacam i parent distro slackware. sto sam htio to sam i dobio na njemu. kazu da je tesko instalirat slackware, a nije uopce. al to je moje misljenje. meni je zapravo svejedno jeli text boot ili GUI. isti vrag. neki se prepanu crnog ekrana koda je sam djavo. ili u fedorinom slucaju starije anaconde, plavog ekrana ako se dobro sjecam sa onim modrim prozorcicima. na prosloj inacici mi nije dopustao da udjem u onaj fini brzi text GUI. ne znam kakvo je sad stanje. dok dodjem do particioniranja sve zastopa. al strpljenje se isplati. skrenuo sam sa teme. Zenwalk mi je ostavio isti dojam kao i slax. s tim sto stvarno ne volim KDE. al svakom njegovo. eto tako. ako ima ovdje nekih dezinformacija upozorite.
Odličan distro. Jedini problem je (bar kod mene) što sam instalaciju uvijek morao raditi iz konzole.[/quote]
ja sam radio instalaciju sa dvd bez ikakvih problema,ali mozes pogledat i u synaptic imas sve ja sam nabacio na 8.10 izgled od studia
. backtrack2 nisam uspio bootat sa cd iako imam instaliran i win i ubuntu
knopix sam probao prije dvije godine samo kao live cd i mogu reci da me u to vrijeme odusevio
mandriva spring 2007 malo sam bio razocaran radi problema sa grafickom i driverima
[quote=villalobos]Linux biblija / 685 str.
Knjiga je na jezicima ex yu prostora…
http://xxxxxxxxxxxxxxxxLinux_Biblija.zip
http://xxxxxxxxxxxxxxxUbuntu.pdf[/quote]
Mnogo puta smo upozoravali da se ne postavljaju nelegalni linkovi!
Molim da se ovaj korisnik banira ili upozori, a svaki sljedeci pokusaj banira.