Linux/PHP/MySQL/Apache na AS400?

Nisam bas najbolje upoznat sa AS400 masinom ali pitan sam, a ja pitanje dalje proslijedjujem, da je ok instalirati na jedan od nekoliko HDD-a od AS400 Linux/PHP/MySQl/Apache. Kako ce to raditi, hoce li biti problema i sl.
Ili je ipak pametnije naci kompjuter i samo njega odrediti za web server?

Bilo kakav komentar o ovome i o samoj masini AS400 je dobro dosao.

Dali znas koja je specifikacija tog AS400 i za sta sluzi konkretno, a ako ne sluzi nicemu (tj. nema OS-a na njemu) , onda bi bez po frke tu trebao radit linux , sad ja nisam probao tako nesto pa nisam 100% siguran u stabilnost… elem pogledaj ovo:

http://www-1.ibm.com/servers/eserver/iseries/linux/

Jah

[quote]Dali znas koja je specifikacija tog AS400 i za sta sluzi konkretno, a ako ne sluzi nicemu (tj. nema OS-a na njemu) , onda bi bez po frke tu trebao radit linux , sad ja nisam probao tako nesto pa nisam 100% siguran u stabilnost… elem pogledaj ovo:

http://www-1.ibm.com/servers/eserver/iseries/linux/

Jah[/quote]

Link je prava star.
Specifikaciju ne znam, ali mi nije problem saznati. Trazic jos danas.
OS je OS400 ako s ene varam. Medjutim, na njemu je 8 HD-a i Linux bi bio instaliran na jedan od tih praznih HD-a. Sto znaci da nema nikakve veze sa OS400, jel’ tako?
A sluze za racunovodstvo firme, za pohranjivanje velikog broja image-a (katalozi, art work, svaki formular ili ugovor ili bilo koji papir se skenira i pohranjuje na masinu - neka vrsta arhive…), intranet.

Ma to bi trebalo bez ikakvih problema sljakat ko ludo.