Linux pocetnik

ništa, konto sam da ti nije 64bitni OS a 32bitni flash, meni se u toj situaciji (ia32libs) dešavalo štopanje, pa bi onda maksuz skinuo 64 flash i tada bi radilo ok

ali pošto je 32bitni os + 32bitni flash to bi u načelu trebalo da radi :slight_smile:

probaj uninstall flash paket preko synaptica, uradi update/upgrade pa skini flash sa njihove stranice, kopiraj .libflash.so u $HOME/.mozilla/plugins folder, restart firefox

a ne kontam kako je 32 bitni kada sam skinuo 6
bitnu verziju

ev ja u synaptic manager ukucam flash player u search izbrisem taj ejdini sto je bio
ali opet flash player radi
i uglavnom kada je mala slika znaci kada ne idem preko cijelog ekrana odbro ide ne stopa ali kad preko cijelog pocne stopati pa neke linije se javljaju kao da kasni video
do interneta nije
da mi ne trebaju neki kodeci ili nes?

[quote=reni90]ev ja u synaptic manager ukucam flash player u search izbrisem taj ejdini sto je bio
ali opet flash player radi
i uglavnom kada je mala slika znaci kada ne idem preko cijelog ekrana odbro ide ne stopa ali kad preko cijelog pocne stopati pa neke linije se javljaju kao da kasni video
do interneta nije
da mi ne trebaju neki kodeci ili nes?[/quote]
možda ti je onda do grafičke (driver)…

my previous post. ako si primjetio pocetni clock na procu ti je 500MHz. povuce veci clock kad mu zatreba. medjutim ne radi to bas efikasno, postoji ogromna latencija. pa ti stavi na scaling_governor na performance i vidi stopa li. ali svaki put kad restartas on ti vrati na staro.

ali fazon je u tome sto mi to samo na internet klipovima zna zastopati a ovako kad tgledam neki video ne stopa
mada primjetio sam da mi i ne ide slika bas fino nekdaa se pojave one neke linije kao
da kasni pola ekrana u odnosu na drugi

aj ovako probaj.
u synapticu ukucaj ponovo flash, i unistall svaki flash koji ti je štrihiran.
zatim skini adobeflashplayer non-free također iz synaptica, jer mislim da ona nije po defaultu instalirana, nego ona free neka verzija-