Live Myth-TV CD!

Konacno rijesenje za sve one kojima je instalacija i konfiguracija jednog od najboljih Videorekordera zadava(la) muke.
Naime rijec je o Live-Systemu Knoppmythu (da naravno na bazi Knoppixa),koji se da i instalirati na hdd (u roku 10-tak min) .

http://mysettopbox.tv/knoppmyth.html

pozdrav

Može li neko sjesti i konačno napisati jasna pravila šta je novost a šta nije? Npr. za mene je novost nešto što se desilo u zadnjih nekoliko dana. Ovaj distro postoji godinama.

Sigurno ,samo radi se o novoj verziji koja je dosta preradjena i puno skalrnija…
Ako je to falilo u prvom Postu onda dodaj,Moderator si,jel …ili jednostavno izbrisi…

Pa u tome i jest stvar die7, otišao sam na tu stranicu i nisam vidio da se išta posebno novo desilo zadnjih par godina. Zadnji minor alpha release je od 23. januara. Mislim, treba napraviti razliku između “novost za mene” ili “novost za mnoge” sa jedne strane, a “novost za sviju” sa druge strane. Ako si otkrio neku cool ili interesantnu aplikaciju možeš to objaviti pod Aplikacije, a Novosti trebaju ostati rezervisane za nešto stvarno novo :slight_smile: Ok?

ok,znaci radi samo o vjestima zadnjih sati ili sedmice no problemo! :lol:
Po meni 23.1 nije tako daleko,a verzija je ipak dosta doradjena.

pozdrav