Livecd problems

evo prije pol godine negdje sam skinuo bt2 i sprzio ga na cd prvo sa 54x (no comment :D:D), pa sa 16x pa 8x al mi je uvijek izbacivao eror dok se bootao… neki error sa livecd… ako treba prepisat cu ga… i onda sam ja mislio da sam ja sjebo nes dok sam skinuo… no evo daanas sam iso sprzit ophcrack i sprzim na 16x i 8x i opet isti eror javlja… plizzzzzzz help me

Sa kojim app. to przis, drugo bilo bi lijepo kad bi reko tacano sta kaze error.

za bt2 mi izbaci ovaj eror

Fatal error occured - liveData not found. Searching for BT directory. You are maybe using an unsupported boot device. Try to copy directory BT from cd/usb to your IDE/SATA harddisk, for example to /mnt/sda1 in linux or C:/ un Windows. Then boot again!

ako treba i za ophcrack recite… thx

bt2 sam sa nerom przio a oph sa k3b-om

Za početak nemoj pisati skraćenice, druga stvar malo si nejasan koji livecd, vidim da si postavio na slackware forumu jel koristiš slackware ili ?..
Vidim da si napisao bt2 jel misliš na backtrack2 koji je baziran na slackware ili…
Taj cd si skinuo kao iso file ili?

U čemu je problem, ako si skino iso onda samo izabreri burn iso image, ubaci cd izaber brzinu i to je to…

[quote=Almir]Za početak nemoj pisati skraćenice, druga stvar malo si nejasan koji livecd, vidim da si postavio na slackware forumu jel koristiš slackware ili ?..
Vidim da si napisao bt2 jel misliš na backtrack2 koji je baziran na slackware ili…

U čemu je problem, ako si skino iso onda samo izabreri burn iso image, ubaci cd izaber brzinu i to je to…[/quote]
bt2 = backtrack2

skinuo sam ga sa njihovog sajta kao iso i sprzio sam ga… i dobro je spržen jer vidim da počinje bootat s njega no onda se odjednom pojavi ovaj error. ophcrack je isto slackware based, i izbacuje isti taj eror…

[quote=n0p][quote=Almir]Za početak nemoj pisati skraćenice, druga stvar malo si nejasan koji livecd, vidim da si postavio na slackware forumu jel koristiš slackware ili ?..

U čemu je problem, ako si skino iso onda samo izabreri burn iso image, ubaci cd izaber brzinu i to je to…[/quote]
bt2 = backtrack2

skinuo sam ga sa njihovog sajta kao iso i sprzio sam ga… i dobro je spržen jer vidim da počinje bootat s njega no onda se odjednom pojavi ovaj error. ophcrack je isto slackware based, i izbacuje isti taj eror…[/quote]
Jesi li prvjerio MD5 hash ? Usporedi hash ISO zapisa kojeg si skinuo s hash-om koji je na RemoteExploit.org. Sprži CD manjom brzinom, npr. 8x … jer se slični problemi znaju javiti ako pržiš većim brzinama. Ukoliko i dalje budeš nailazio na isti problem velika je vjerojatnost da BackTrack 2 ne sadrži upravljačke programe (tj. driver-e) za neki od hardware-skih elemenata koji se nalaze u računalu na kojem ga pokušavaš boot-ati.

Probaj skinuti BackTrack 3 final i vidi kakvi su rezultati s njim, a ako ni to ne bude radilo probaj s Damn Vulnerable Linux Live CD distribucijom budući ona u sebi sadrži BackTrack.

Script kiddies neznaju ni CD isprzit kako treba… :roll:

Može biti i da ti je CD pržač “prljav” ako ti se to dešava sa više livecd distribucija. Livecd je inače strašno osjetljiv, možeš na običnom data cd-u imati stotine grešaka a da nikada ni ne primijetiš, ali livecd je kompresovani loopback i jedan pogrešan bajt u 700 MB fajlu znači da je cd beskoristan.