Aloha
Ima li kakve sanse da proradi mail server na lugzdk.ba?
Jedva uspjedoh nekako da pristupim WF serveru da reaktiviram ovaj account, a sada ga mogu i ugasiti ako hoce
Poz,
Dejo
Aloha
Ima li kakve sanse da proradi mail server na lugzdk.ba?
Jedva uspjedoh nekako da pristupim WF serveru da reaktiviram ovaj account, a sada ga mogu i ugasiti ako hoce
Poz,
Dejo
Lijep pozdrav prijatelju,
Pa ja sam raspisao opÄu potragu za tobom. Nigdje te ne mogu naÄi. Mobitel ti je mjesecima neaktivanā¦
Å to se tiÄe maila, u fazi smo rjeÅ”avanja poslova sa UTIC-om i kada to sredimo sve Äe biti OK.
Ne znam kako je uopÄe doÅ”lo do ovog problema. Ukoliko neÅ”to trebaÅ” javi se na gomez@zenica.ba
Lijep pozdrav i sa poŔtovanjem
:lol: :lol: good luck
Vedrane, da li to ima nekih dodatnih problema?
Ej drug pa ja mislio da sam ti javio noviā¦ :rolleyes: :?
Nista, zivnem te danas, sada sam u SA, pa cemo se cuti da se i vidimo
Lijep pozdrav,
Dejo
Lijep pozdrav prijatelju,
Poslao sam ti informacija na PM, pa se Äujemo. BaÅ” mi je drago Å”to si se javio.
Ma ne, samo Å”ala na raÄun UTICa nhf (ako neko Äita od njih).
ZaÅ”to se ne bi ukljuÄio u rad sarajevske podružnice ULK http://www.linux.org.ba/index.php?l=druzenja
OK, vidimo se u cetvrtak tamo, posto sam u ta doba i onako u tom dijelu grada. Mozda malo zakasnim, radim do 17:00.
Lijep pozdrav prijateljima,
KoonaÄno je sreÄeno sve vezano za domen, ukoliko neko ima problema sa loginom na mail ( http://www.lugzdk.ba/webmail ) neka mi se obrati.
Sapphire, Dejo i ostala ekipa treba te mi, pa Vas molim da se javite.
voZdra,
dobro je da smo konacno rijesili to sa UTICom Sad treba da se fokusiramo na projekte koji nam slijede ā¦ potrebno je jedan kratki sastanak napravit u Zenici da se dogovorimo sta i kako dalje ā¦
Svi koji ne znaju pristupne informacije za mail i sl. mogu se i meni javit da to malo ubrzamo ā¦ kako bi mogli normalno da komuniciramo.
Poz, Mesa
Mislim dabi bilo dobro napraviti jedan sastanak 29.
Ja sam popriliÄno u frci sa vremenom, ali taj dan bih mogao uhvatiti vremena da napravimo jedan sastanak.
Imamo dosta projekata ispred nas i treba veliki dio toga da finaliziramo u kracem vremenskom periodu.
Gdje ga nadje ā¦ bash na dan ispita daj pomjeri za 30 ti
Vidimo se!
Poz, Mesa
Lijep pozdrav,
Pa uredu onda, neka sastanak bude 30. u Kabareu sa poÄetkom u 16 h.
Dnevni red:
To je ono Å”to meni pada na pamet. Molim te MeÅ”a ti poÅ”alji ovo na mailing listu. ako sve odgovara. Nemoj pomjerati sastanak za 1-3. jer neÄu biti tu.
Sa poŔtovanjem
Ljudi nema sanse da ja stignem, posto radim do pet sati, a i u petak mi valja na posaoā¦ Nisam jos ni ovdje uhvatio vremena za sastanak posto mi je cetvrtak generalno kritican dan u sedmici po pitanju posla, da je bilo koji drugi u pitanju bilo bi OK. Zivnem vas ja oko pola pet kada budete skupa.
Puno pozdrava!
voZdra,
evo posto vidim da nekima ne odgovara termin uzet cemo drugi a to je 10.07. sa pocetkom u 16:00 h.
Dnevni red ostaje isti.
Volio bih da nas bude sto vise a ko ne moze do njega je
P.S. Ovaj post je poslan i na mailinglistu.
Poz, Mesa