Lugzdk mail server

Aloha :slight_smile:

Ima li kakve sanse da proradi mail server na lugzdk.ba?

Jedva uspjedoh nekako da pristupim WF serveru da reaktiviram ovaj account, a sada ga mogu i ugasiti ako hoce :slight_smile:

Poz,

Dejo

Lijep pozdrav prijatelju,

Pa ja sam raspisao opću potragu za tobom. Nigdje te ne mogu naći. Mobitel ti je mjesecima neaktivanā€¦

Å to se tiće maila, u fazi smo rjeÅ”avanja poslova sa UTIC-om i kada to sredimo sve će biti OK.

Ne znam kako je uopće doÅ”lo do ovog problema. Ukoliko neÅ”to trebaÅ” javi se na gomez@zenica.ba

Lijep pozdrav i sa poŔtovanjem

:lol: :lol: good luck :wink:

Vedrane, da li to ima nekih dodatnih problema?

Ej drug pa ja mislio da sam ti javio noviā€¦ :rolleyes: :?

Nista, zivnem te danas, sada sam u SA, pa cemo se cuti da se i vidimo :slight_smile:

Lijep pozdrav,

Dejo

Lijep pozdrav prijatelju,

Poslao sam ti informacija na PM, pa se čujemo. BaŔ mi je drago Ŕto si se javio.

Ma ne, samo Ŕala na račun UTICa :wink: nhf (ako neko čita od njih).

ZaŔto se ne bi uključio u rad sarajevske podružnice ULK :slight_smile: http://www.linux.org.ba/index.php?l=druzenja

OK, vidimo se u cetvrtak tamo, posto sam u ta doba i onako u tom dijelu grada. Mozda malo zakasnim, radim do 17:00.

Lijep pozdrav prijateljima,

Koonačno je sređeno sve vezano za domen, ukoliko neko ima problema sa loginom na mail ( http://www.lugzdk.ba/webmail ) neka mi se obrati.

Sapphire, Dejo i ostala ekipa treba te mi, pa Vas molim da se javite.

voZdra,

dobro je da smo konacno rijesili to sa UTICom :slight_smile: Sad treba da se fokusiramo na projekte koji nam slijede ā€¦ potrebno je jedan kratki sastanak napravit u Zenici da se dogovorimo sta i kako dalje ā€¦

Svi koji ne znaju pristupne informacije za mail i sl. mogu se i meni javit da to malo ubrzamo ā€¦ kako bi mogli normalno da komuniciramo.

Poz, Mesa

Mislim dabi bilo dobro napraviti jedan sastanak 29.
Ja sam poprilično u frci sa vremenom, ali taj dan bih mogao uhvatiti vremena da napravimo jedan sastanak.

Imamo dosta projekata ispred nas i treba veliki dio toga da finaliziramo u kracem vremenskom periodu.

Gdje ga nadje ā€¦ bash na dan ispita :wink: daj pomjeri za 30 ti :slight_smile:
Vidimo se!

Poz, Mesa

Lijep pozdrav,

Pa uredu onda, neka sastanak bude 30. u Kabareu sa početkom u 16 h.
Dnevni red:

• Seminar (ovdje ima dosta promjena)
  • Prevodilački maraton u Zenici
  • Nastavak GNU/Linux radionica Å”irom BiH

To je ono Å”to meni pada na pamet. Molim te MeÅ”a ti poÅ”alji ovo na mailing listu. ako sve odgovara. Nemoj pomjerati sastanak za 1-3. jer neću biti tu.

Sa poŔtovanjem

Ljudi nema sanse da ja stignem, posto radim do pet sati, a i u petak mi valja na posaoā€¦ Nisam jos ni ovdje uhvatio vremena za sastanak posto mi je cetvrtak generalno kritican dan u sedmici po pitanju posla, da je bilo koji drugi u pitanju bilo bi OK. Zivnem vas ja oko pola pet kada budete skupa.

Puno pozdrava!

voZdra,

evo posto vidim da nekima ne odgovara termin uzet cemo drugi a to je 10.07. sa pocetkom u 16:00 h.

Dnevni red ostaje isti.

Volio bih da nas bude sto vise a ko ne moze do njega je :slight_smile:

P.S. Ovaj post je poslan i na mailinglistu.

Poz, Mesa