Nesto nije posjecen…Kad sam ja na forumu maksimalno je 6 korisnika tu, i puno se ceka na odgovor. Ali ne kritikujem vas, forum je zakon!
Slazem se, ja npr. nisam jos dobio odgovor za belaje sa grafickom na debianu a ima jedno 2-3 dana kako tema stoji. Danas sam otvorio tu temu u Debian forumu, ali ne dobijam odgovor vec x h…
Shvatite da ljudi rade volonterski - niti ih ko placa niti su duzni odgovoriti, a Boga mi ima stvari i koje ne znamo
A da neće biti EmX da ti previše vremena provodiš na forumu? Poslao si jedno 50 poruka u zadnjih 24 sata, i to većina krajnje beskorisnih. Predahni malo, oguli jabuku
adioe3 - možda je pitanje loše postavljeno ili niko ne zna odgovor?
hahaha… pa neko ocekuje da “forum” sve zna ili da mi visimo na forumu kao support hehe
Pozdrav
Ice
PS: ako mislite “zachatavati” forum, onda hajte na sarajevo-x ili neki slicni…
Ma ljudi forum je mjesto da se covjek moze izraziti…
jeste kresho, ali ako cu ja na svaku temu pisati neki supljak onda to stvarno nema smisla… evo sad sam usao na forum i svi podforumi imaju nove poruke… posto mene sad interesuje sta se tu pisao, ja cu to pregledati naravno, ali bojim se da je opet neko supljirao… thats all…korisnika ima… kamo srece da je vise onih sto daju kvalitetne postove…
Pozdrav
Ice
Tačno, veliki je gubitak vremena čitati 50 tema samo radi poruke tipa “Da…” "Slažem se… " “Baš nezgodno…” i slično. EmX, zamoliću te da se ograničiš na poruke koje zaista imaju nešto novo i interesantno, u suprotnom će moderatori morati brisati određene poruke.
U pravu ste sto se toga tice lai ja sam prvenstveno govorio o kvalitetnim odgovorima jer smatram da vecina ljudi koji su na ovom forumu imaju jos koji forum na kojem ucestvuju i zato mozda nece ili nesto da ucestvuju. Ma polako bice bolje samo i mene nervira odgovor tipa da ne i sl.
OK, Vedrane, izvinjavam se. Nisam bio dobar . Pisacu samo postove za koje mislim da su dobri.
Emire, upravu si oko posjecenosti i ja kad dodem na frum bude ih troje.
Stvarno to je glupost.
:shock: BHLD - 3$ for all :twisted:
Znate sta meni smeta?
Sto mislim da bi ban/suspend opcija trebala malo cesce da koristi.