Sinoc je pocela marketinska kampanja za ovogodisnji seminar.
U okviru kampanje sinoc je u Zenici poljepljeno vise od 400 plakata B2 forumata, a u narednih nekoliko dana bit ce postavljene i tri zastave (3m x 1.5 m) na BNP-u, Opcini i na zgradi kod Volks Banke.
Zastave izgledaju ovako:
Ove godine uradjeno je oko 1000 plakata formata B2 i odredjeni tiraz bit ce poslan u Sarajevo, Mostar, Banja Luku, Tuzlu i Doboj.
Pomogli bi u slucaju da objavite informaciju o seminaru na svim portalima na kojima to mozete uraditi.
[quote=gomez]Ne razumijem.
Vjerovatno si zamjenila, ovo gore su zastave. Jučer sam na sastanak dostavio 50 plakata.[/quote]
Skontao, upravu si.
Izvadit ce nas TV reklama.
Plakate (verzija visoko1.01 :)) komada 20 su dostavljene i postavljaju se i u Banja Luci. Thanks to “Not now, John!” i “che.guevara”! (i vozacu autobusa :))
Changelog (visoko1.01):
dodana naljepnica s vremenom pocetka i linkovima na stranice
Postavio sam plakate. Ne mnogo. Prošao sam glavnu ulicu u gradu i ne postoji mjesto za plaketiranje. (!)
Stavio sam u izlog prodavnice u toj ulici, na ETF, PMF, Gimnaziju i ETŠ.
Doći će i nekoliko ljudi sa BLWireless mreže.
[quote=Not now, John!]Postavio sam plakate. Ne mnogo. Prošao sam glavnu ulicu u gradu i ne postoji mjesto za plaketiranje. (!)
Stavio sam u izlog prodavnice u toj ulici, na ETF, PMF, Gimnaziju i ETŠ.
Doći će i nekoliko ljudi sa BLWireless mreže.
Danas oko 12:30, Emx i ja smo poceli lijepiti 50 plakata po citavoj opcini Centar i Stari Grad … Postavljenow je na par mjesta, otprilike u mojoj skoli, Ekonomskom fakultetu, Opcini Stari Grad, itd. itd.
Zanimljivosti:
Prije skole postavili smo blizu Strosmajrove par plakata na ogradi neke zgrade, koja se renovira.
I na velikom odmoru smo odlucili da vidimo da li nam je ostalo, ali neko je polijepio druge plakate preko toga, rekoh ajd dobro poslije skole cemo josh zaljepiti par plakata. Naravno, poslije skole smo i otisli i zatekli dvojicu starijih ljudi (30 - 40 godina), koji postavljaju plakate “Kultur Shock” tako nesto :S
Tako smo mi zalijepili dva plakata i dobili obecanje da se nece postaviti preko nasih plakata od njih. No, ja rekoh da se zastekamo i gledamo da li ce polijepiti preko nasheg. :mrgreen: i naravno oni su polijepili preko nasheg. Nakon sto su otisli, postavili smo par plakata preko njihovih (BORBA TEK POCINJE), i mirno smo otisli do Markala gdje smo postavili dva plakata. Poslije otisli smo nazad da vidimo jesu li nam “zivi” plakati, ali nisu bili … pokidali su nam plakate, pa ja sav iznerviran, sa Emx-om kidam ama bash sve te plakate … njihove. Bilo je oko 70 plakata, i svaki plakat je unisten ponajvise od mene, a i od Emx-a.
Slika nema, ali ce biti uskoro.
Ko hoce da vidi “mjesto zlocina” :mrgreen: moze vidjeti kakav je nered tamo … sta smo mi sve uradili za LINUX i ULK … i da bilo je hladno :mrgreen:
Zelis reci da ste potrosili 6 plakata bezveze – mogli ste ih gdje drugo zalijepit i unistili ste 70 tudjih plakata.
Izvini ali nekako mi to i nije bas u duhu GNU/Linuxa …
Errrr … pa mozda i nisi fino shvatio !?
Nismo 6, nego samo 3 … imamo mi josh 20 plakata … koja su kod Emira … znaci racionalno smo koristili, i lijepili gdje ima najvise ljudi, gdje je uocljivo …a za kidanje 70 plakata … izvini … on je prije toga opsovao meni majku, i rekao; citiram: “Sta ce ovi plakati, ovo je u Zenici … j**o to … sta ce nam seminar … ovo sto mi lijepimo je bolje” kraj citata;
Izvini, al ako tebi nije u duhu GNU/Linuxa, onda vishe neznam sta da ti kazem … a ionako kad zalijepis plakat, sutradan zalijepi novi
p.s. Sto se ti nisi potrudio pa na -2 lijepio sa nama plakate, razumijem ti si aktivan ovo ono stranica, al lijepiti plakate i da ti ruke od ljepila budu masne i da ruke da ti se slede i nos isto , nije lijepo …
Niste me zvali zalijepio bih koji kod gimnazije al et … nemam plakat :([/quote]
Sljedeci put … imam ja par plakata, pa ako hoces dat cu ti, pa zalijepi u gimnaziji i gdje stignes
btw. Oni su bili bolje osposobljeni od nas, oni su imali ono tecno ljepilo, a mi smo imali neki bijedni selotep, tako da smo i ovo dobro uradili